Katso kuva!
Lindsay Lohan

Oho, Lindsay Lohan antoi kasvonsa lakineuvontapalvelulle!

01.04.2018 21:01

Näyttelijä Lindsay Lohan, 31, on viime vuodet rypenyt henkilökohtaisissa ongelmissa.

Menneisyydestään oppineena Lindsay on  tarttunut yllättävään työtarjoukseen: hän antoi kasvonsa Lawyer.com-lakineuvontapalvelulle.

Lindsay Lohan

Lindsay on tehnyt yrityksen kanssa vuoden sopimuksen.

– Kun he ottivat yhteyttä, olin hämmentynyt ja vähän peloissani, koska luulin olevani pulassa, Lindsay kertoi Page Sixille.

Useita pidätyksiä

Lindsay Lohan on pätevä mainostamaan juristien palveluksia - onhan näyttelijä itse ollut lukuisia kertoja lakineuvonnan tarpeessa.

Ensimmäisen kerran Lindsay oli vastakkain virkavallan kanssa vuonna 2007. Tuolloin hänet pidätettiin rattijuopumuksesta epäiltynä.

Vielä samana vuonna Lindsay joutui putkaan kokaiinin hallussapidosta sekä kortitta ajamisesta päihteiden vaikutuksen alaisena.

Varkauksia ja pahoinpitelyitä

Kesällä 2010 Lindsay rikkoi oikeuden määräämää ehdonalaista. Seuraavana vuonna näyttelijää syytettiin varkaudesta.

Syyskuussa ja marraskuussa 2012 Lindsay pidätettiin pahoinpitelystä.

Paris Hiltonin Barron-veli syytti vuonna 2013 Lindsayta väkivaltateosta. Barronin mukaan Lindsayllä oli kaunaa häntä kohtaan ja kostaakseen tämä oli järjestänyt Barronin pahoinpitelyn kotibileissä.

Lindsay ei ole myöskään hallinnut rahankäyttöään: lasvegasilainen kauneushoitola on perinyt jälkikäteen tähdeltä kymmeniä tuhansia euroja maksamattomista laskuista.

 

 

 

Teksti: Sari Nurmo
Kuvat: All Over Press ja Lawyer.com

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!