Oho! Harry ja Meghan jättävät somesuosiossa Williamin ja Catherinen varjoonsa – pikku-Archie jätettiin ilman prinssin titteliä!

Hllwd | 21.07.2019 08:09

Sussexin herttuapari Harry ja Meghan on pian suositumpi sosiaalisessa mediassa kuin Cambridgen herttuapari William ja Kate.

Asia selvisi, kun kuninkaallisfanit odottivat kuumeisesti edes pientä maistiaista Harryn ja Meghanin kuopuksen ristiäisistä. Lapsi sai nimekseen Archie Harrison Mountbatten-Windsor, ja kastejuhla pidettiin visusti mediakatveessa Windsorin linnassa heinäkuun alussa.

Lue myös: Mitä rakkauspakkauksia! Meghan ja Catherine veivät pienokaiset katsomaan prinssien poolopeliä! Katso suloiset kuvat!

Williamin ja Katen perheen yksityiselämää seuraa Instagramissa 9,5 miljoonaa ihmistä. Archien kastepäivänä, Williamin pikkuveljen, prinssi Harryn hallinnoimalla sussexroyal-tilillä oli jo yhdeksän miljoonaa seuraajaa. Tuleva kuningaspari on siis jäämässä suosiossa vähempiarvoisten varjoon.

Sussexin herttuaparin esikoista ei voi tituleerata pikkuprinssiksi. Pelkkä Archie riittää!
Sussexin herttuaparin esikoista ei voi tituleerata pikkuprinssiksi. Pelkkä Archie riittää!

 

Lue myös: Kuninkaallisen Arcie-vauvan isänpäiväpotretti julki - paparazzikuva vaari-Thomakesesta kertoo karua kieltään

Kansa sai tuntien odottelun jälkeen ihailtavakseen sukupotretin sekä kauniin mustavalkokuvan onnellisesta perheestä.

Archien vanhemmat haluavat lapselleen mahdollisimman normaalin elämän, eikä vauvalla ole toistaiseksi edes prinssin titteliä.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!