Hllwd
Katso kuva!

Oho, David Coverdale laittoi 9,2 miljoonan erämaalinnansa myyntiin! Valtava talo kävi vaimoille liian hiljaiseksi

12.05.2019 17:21

Whitesnake-yhtyeen perustanut brittimuusikko, Deep Purple -yhtyeen ex-laulaja David Coverdale, 67, on laittanut vuosikymmeniä asuttamansa puulinnan myyntiin.

Coverdale on asunut Tahoejärvellä, Kalifornian ja Nevadan osavaltioiden rajaseudulla sijaitsevassa linnassa vuodesta 1988 lähtien, ja hän on asettunut sinne muita kotitalojaan pysyvämmin. Talossa on peräti 830 asuinneliötä ja se on vuorten ja järvien ympäröimä.

Myyntihinnaksi Coverdale on asettanut hulppeat 9,2 miljoonaa euroa.

Lue myös: Linda Lampenius myy perhekotinsa – kurkkaa yli 1,5 miljoonan luksuslukaaliin!

Vaimot kyllästyivät

Hän toi Tahoejärven lähellä sijaitsevaan linnaan toisen vaimonsa, näyttelijä Tawny Kitaenin vuosi talon valmistumisen jälkeen. Tawny ei kuitenkaan kestänyt erämaan hiljaisuutta kahta vuotta kauempaa.

Davidin kolmas vaimo, tanssikoulun omistava Cindy on viihtynyt kodissa vuonna 1996 syntyneen Jasper-pojan kanssa, vaikka perheenpää on ollut kuukausia kestäneillä maailmankiertueillaan.

Talo kävi Cindyllekin liian hiljaiseksi nyt, kun poika muutti pois kotoa ja aviomies lähti taas kiertueelle. 

Katso myös: NHL-tähti Aleksander Barkov osti hulppean miljoonakartanon Floridasta: 8 kylpyhuonetta, 500 neliötä – katso kuvat!

David Coverdalen talo

Rokkari myy kotiaan selvästi haikein mielin, sillä hän on poikkeuksellisesti osallistunut kiinteistövälittäjän myyntikampanjaan.

– Joka päivä, yli 30 vuoden ajan minä ja perheeni olemme rakastaneet ja olleet ylpeitä kodistamme, David sanoi lehdistölle. 

Katso kuvat Coverdalen hulppeasta puulinnasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!