Katso kuvat!

Nyt on vilauttelijoita kerrakseen! Boris Beckerin Anna-tytär esitteli peppuaan, ex-vaimo Lilly paistatteli rinnat paljaana - paparazzikuvat!

Hllwd | 10.08.2020 12:25

Takavuosien tennistähden Boris Beckerin, 52, elämän naiset ovat hieman villimpää sorttia.

Beckerin tytär Anna Ermakova, 20, ja ex-vaimo Lilly Becker, 44, vilauttelivat molemmat tahoillaan paljasta pintaansa paparazzikuvaajien edessä eivätkä kuviin tallentuneet vaatemokat jättäneet paljon mielikuvituksen varaan. 

Boris ja Lilly olivat naimisissa yhdeksän vuotta ennen kuin erosivat vuoden 2018 puolivälissä. Heillä on yksi yhteinen lapsi Amadeus Benedict Edley Luis Becker, 10.

Boris löysi rinnalleen pian uuden naisystävän Lillianin, jonka seurassa tennislegenda on nähty usein.

Lilly avautui sosiaalisessa mediassa ex-miehensä uudesta tyttöystävästä viime viikolla. Mallikaunotar aneli, ettei tämä uusi rakas osallistuisi hänen poikansa elämään.

Lilly becker italiassa

Bikinit putosivat

Lilly onnistui kadottamaan perhe-elämänsä draamat mielestään, kun lähti lomailemaan Italiaan Sardinian saarelle. Siellä Lilly on viettänyt aikaa ystäviensä seurassa auringosta, merivedestä, drinkeistä ja tupakasta nauttien. 

Lilly becker italiassa 2

Lue myös: Boris Beckerin uhkea mallivaimo Lilly, 41, kuvattiin rinnat paljaana rannalla - K15-kuvat! 

Lilly becker italiassa 3

Lilly becker italiassa  4

Lue myös: Tässä on tennisässä Boris Beckerin, 52, uusi naisystävä Lilian - paparazzi iski St. Tropezissa 

 

Kaunotar oli iloisena suppailemassa, kun hänen vaatetuksensa petti. Lilly joutui korjailemaan valkoisten bikiniensä yläosaa, koska se putosi lähes kokonaan rintojen päältä.

Uimapuvun alta pilkistivät esiin kaunottaren nännit, jotka olivat kevyesti kohonneet meriveden viileydessä.

Lue myös: Huh, mikä vilautusvaara - Bella Throne änkesi rintansa sushibikineihin: ”Kyllä, tiedän, että rintani ovat suuret…”

Lilly becker italiassa 5

Lilly ei kuitenkaan ollut kovin järkyttyneen oloinen vaatemokasta huolimatta, koska nosti asunsa mukisematta takaisin paikoilleen. Ilmeistään päätellen vastaavanlaista on sattunut hänelle ennenkin. 

Lilly becker italiassa 5

Lilly becker italiassa 6

Lue myös: Paparazzikuvat lomailevasta Boris Beckeristä! Tennislegenda ei lannistu vaikka joutui myymään pokaalejaan velkojien vaatimuksesta!

Lilly becker italiassa 7

Lilly becker italiassa 8

Lue myös: K-18! Räppäri Cardi B ei pitänyt vilautuskommenteista - julkaisi vastineeksi härskin strippausvideon: "P*****i on tämä täällä!"

Lilly becker italiassa 9

Takapuoli esillä

Boriksen ja venäläisen Angela Ermakovan, 52, yhteisen tyttären Annan vaatteet eivät puolestaan onnistuneet täysin kätkemään nuoren naisen takapuolta, kun hän tallusteli Lontoon kaduilla poikaystävänsä kanssa. Silminnäkijöiden mukaan Annan pukeutuminen sai ohikulkijat haukkomaan henkeään, kun hän kumartui kesken tallustelunsa. 

Lue myös: Someseuraajien määrä räjähti! Povipommi Jessica Edströmin paita ei peitä juuri mitään – todellinen vilautusvaara! 

Esiin vilkkuvat pakarat herättivät huomiota myös poikaystävässä, joka ei malttanut pitää näppejään erossa niistä. 

Katso kuvat alta!

Anna Ermakova Lontoossa

Anna Ermakova Lontoossa 2

Lue myös: Huhhuh, Paris Hilton, 37, julkaisi rohkean alastonkuvan – huomaatko herjauksen vilautusvaaran keskellä?! Katso kuva! 

Anna Ermakova Lontoossa 3

Anna Ermakova Lontoossa 4

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Emma Watson rantalomalla – bikinit eivät olleet pysyä paikallaan! 

Anna Ermakova Lontoossa 5
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Boris BeckerLilly BeckerAnna Ermakovavilautusnännitnännivilautus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!