Hllwd
Katso kuvat!

Nyt on altaan reunalla upea vahti! Unelmien poikamies voittajakaunotar Hannah Ann Sluss imartelevassa uimapuvussa – hymyilee valloittavasti kuvissa!

28.06.2020 17:41

Amerikkalainen tv-persoona Hannah Ann Sluss, 24, voitti jenkkilän Unelmien poikamies -deittailukilpailuohjelman viimeisimmän kauden. Nyt kaunotar keimailee upeassa uimapuvussa kirkasvetisen altaan reunalla. 

Lue lisää: Rosanna Kulju ja Bachelor-komistus Christoffer Forsman romanssihuhujen pyörteissä – ”Olemme nähneet useita kertoja!”

Valloittava hymy

Hannah hymyilee kuvissa niin ihanasti, että se valtaa katsojan mielen iloiselle tuulelle. Tummatukkaisen kaunottaren poskipäiden pienoiset kuopat herättävät hyvämielistä kateutta, jossa ei ole katkeruuden häivääkään. 

Altaan reunalla hän kävelee tarkkaavaisen näköisenä, kun hänen katseensa siirtyy kamerasta poispäin. Vesi vaikuttaa kuitenkin kaunottarelle liian vilpoiselta, koska yrittää kastaa vain toisen jalkansa varpaat sinne. 

Hannah Ann Sluss

Hannah Ann Sluss 2

Hannah Ann Sluss 3

Takaisin sinkuksi

Hannah osallistui amerikkalaiseen the Bachelor -sarjan kaudelle 24, jossa 30 kaunotarta kilpailivat lentäjäkomistus Peter Weberin, 28, suosiosta. Sarjan viimeisin jakso nähtiin maaliskuussa 2020, jossa Hannah kihlautui kauden unelmien poikamiehen kanssa. Saman illan aikana he paljastivat erillisessä suorassa tv-lähetyksessä, että etukäteen kuvatun finaalin kihlat oli jo purettu. 

Lue lisää: "Herranjestas, mikä sieltä tuli! Bachelorette-kaunotar Jenny Helenius valoi tinaa: ”Tämä näyttää aivan penikseltä!”

Heidän parisuhteensa ei kestänyt kovinkaan pitkään, sillä sarja kuvattiin vuoden 2019 puolivälin jälkeen. 

Hannah Ann Sluss 4

Hannah Ann Sluss 5

Hannah Ann Sluss 6
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!