Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Mikc jaggerin ex-rakas näyttäytyi paljastavassa asussa.

Nyt näkyy läpi! Mick Jaggerin ex-rakas Luciana Gimenez kohautti punaisella matolla – kuvat!

Brasilialainen Luciana Gimenez tunnetaan kotimaassaan hyvin televisiojuontajana, mutta muualla maailmassa mallinakin työskennellyt kaunotar muistetaan parhaiten Rolling Stonesin solistin Mick Jaggerin exänä.

Lue myös: Mick Jaggerista taas isä!

49-vuotias kaunotar juhli Vogue-lehden järjestämässä tilaisuudessa Brasilian São Paulossa viikonloppuna. Punaiselle matolle Luciana asteli näyttävässä kultaisessa mekossa. Ex-mallin asuvalinta sai paikalla päivystäneiden kuvaajien kameroiden linssit kääntymään häntä kohti välittömästi.

Luciana Gimenez punaisella matolla.

Kyseinen asuvalinta jätti hyvin vähän tilaa mielikuvitukselle paljastavuutensa takia, ja se myös osoitti, että marraskuussa viisikymppisiään juhliva Luciana on säilyttänyt edelleen mallimaisen vartalonsa.

Luciana Gimenez paljastavassa asussa.

Lue myös: Meillä laskiainen - heillä karnevaalit! Futislegenda Ronaldo näyttäytyi Riossa - juhlahumussa mukana myös Neymar, Izabel Goulard...

Luciana by Night -keskusteluohjelmaa emännöivä Luciana sai lapsen Mick Jaggerin kanssa 20 vuotta sitten. Mick oli silloin naimisissa supermalli Jerry Hallin kanssa, ja vasta DNA-testi varmisti rocktähden isyyden.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!