Hllwd

Nyt näkyy kaikki! 48-vuotiaan Baywatch-kaunottaren käytös tyrmistyttää: pyllisteli peppu paljaana ja vaihtoi rintsikoita kaikkien nähden - törkykuvat!

03.05.2018 23:37

Nevadalaissyntyinen Alicia Arden on amerikkalaisnäyttelijä, joka on ehtinyt 48 ikävuoteen mennessä esiintyä lukuisissa elokuvissa. Kyseiset filmatisoinnit voisi kuitenkin luokitella niin sanotuiksi B-luokan pätkiksi, mutta yhtä kaikki: näyttelijä on tehnyt pitkän uran.

Elokuvistaan huolimatta Alicia muistettaneen parhaiten 1990-luvun hittisarja Baywatchista. Sen ansiota tai ei, mutta tummaverikkö on pysynyt kivasti työllistettynä aivan viime vuosiin asti.

Nyt Alicia on kuitenkin esiintynyt vähemmän edukseen. Hänet bongattiin keskiviikkoyönä (2.5.) Los Angelesissa hämmentävissä tunnelmissa: sekavan oloinen ex-tähti vaihtoi muina naisina vaatteita auton etupenkillä - vieläpä auton ovi auki - samalla, kun paikalliset paparazzit räiskivät menemään.

Hän ei ollut moksiskaan kameramiehistä asetellessaan rintalivejään paikoilleen. Päinvastoin, takavuosien tähtinäyttelijä vain käkätti sen minkä kerkesi. Syystä tai toisesta Alicia myös päätti vaihtaa pöksynsä siten, että hän pyllisteli täysin paljaalla takapuolellaan kaiken kansan nähtävillä. Oli siinä illanviettoa kerrakseen!

Alicia Arden.

Alicia Arden.

Alicia Arden.

Alicia Arden.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!