Hllwd
Katso kuvat!

Nyt kun on se on laillista.... Lil Wiz pyöri Coachella-festivaalilla kunnon viherpussi käpälässä - kuva!

16.04.2019 11:14

Vuoden 2018 alussa Kalifornian osavaltio laillisti kannabistuotteiden myynnin myös ei-lääkinnällisiin tarkoituksiin. Yli 21-vuotiaat voivat lain nojalla hankkia runsaat 20 grammaa päihdettä kerralla. Samoin pienten määrien kasvattaminen kotioloissa on sallittu. Kuka tahansa ei kuitenkaan voi ryhtyä hamppukauppiaaksi, vaan myynti vaatii osavaltion myöntämän luvan. 

Kaikkiaan tuotteen parissa puuhaa LA Timesin mukaan runsaat 1730 yritystä. Pari sataa näistä on varsinaisia myyntipaikkoja. 

Tätä ennen Kaliforniassa THC-pitoisten luonnontuotteiden hallussapito- ja käyttö oli luvallista lääkinnällisiin tarkoituksiin. "Lääkinnällinen tarkoitus" oli kuitenkin arkikokemuksen mukaan varsin liukuva käsite, käytännössä lähes kuka tahansa täysi-ikäinen sai hankittua respetin käyttöä varten. 

Räppäri Lil Wiz näkyy ottavan ilon irti laillisuudesta. Hän nimittäin kanniskeli Kaliforniassa Coachella-aavikkofestivaalilla pussukkaansa käsissään, kuten kuvista näkyy.

Kenties viikonloppueväs oli sen verran iso, että se olisi taskussa pullottanut ikävästi. Todennäköisesti eväät hupenivat hyvää vauhtia festivaalin kuluessa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Coacella

Coacella

 

Coachella

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!