Hyppää pääsisältöön
mcGregor

Nyrkkeilytähti Conor McGregor löi 50-vuotiasta miestä baarissa: "Kuin tikari sydämeeni"

Nyrkkeilijä ja vapaaottelija Conor McCreagor, 31, joutui jälleen kohuotsikoihin, kun amerikkalainen TMZ-uutissivusto julkaisi videon, jossa näkyy kun Conor lyö noin 50-vuotiasta miestä baarissa. Väkivallanteko tapahtui kevättalvella Irlannissa. Conor hermostui miehelle, koska tämä oli halunnut tarjota nyrkkeilytähdelle hänen Proper Twelve -nimikkoviskiään. 

Lue myös: Kovanaaman putkareissu - lue tästä vapaaottelija Conor McGregorin pidätysdokumentti ja katso kuvat!

"Olin väärässä"

Nyt Conor myöntää ESPN:n haastattelussa toimineensa väärin. 

- Sillä mitä tapahtui, ei ole sinänsä mitään väliä, sillä minä olin väärässä ja toimin väärin. Kyseinen mies ansaitsi nauttia illastaan ilman, että se päättyi kuinka se päättyi. Aion kantaa vastuuni, Conor kertoo. 

- Olen sen velkaa ihmisille, jotka ovat tukeneet minua. Äidilleni, isälleni ja perheelleni. Olen myös velkaa heille, jotka ovat valmentaneet minua kamppailulajeissa. Tällaiset tilanteet eivät ole ne syyt, jonka vuoksi hakeuduin harjoittelemaan kamppailulajeja vaan päin vastoin. Kun tapahtumia ajattelee kunnolla, se on kuin tikari sydämeeni, Conor kertoo. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!