Nuori tv-toimittaja Jenny Lenzini, 26, on kuollut kauhistuttavassa onnettomuudessa

Hllwd | 16.11.2020 19:32

Yhdysvaltalainen tv-toimittaja Jenny Lenzini, 26, kuoli lauantaina traagisessa liikenneonnettomuudessa North Portissa, Floridan osavaltiossa.

Menehtyneen toimittajan työnantaja Waterman Broadcasting uutisoi sunnuntaina, että Lenzini istui ystävänsä moottoripyörän kyydissä, kun kuljettaja menetti pyöränsä hallinnan kesken ajon.  Lenzini ja moottoripyörän kuljettaja paiskautuivat päin puuta kohtalokkain seurauksin.

Mediatietojen mukaan moottoripyörän kuljettaja kuoli onnettomuuspaikalle, ja Lenzini puolestaan kiidätettiin läheiseen Sarasotan sairaalaan. Mitään ei kuitenkaan ollut tehtävissä, ja Lenzini todettiin kuolleeksi pian sairaalaan saapumisen jälkeen.

Lue myös: Käsittämätön onnettomuusketju tallentui videolle: siirtosydäntä kuljettanut helikopteri putosi sairaalan katolle – turman jälkeen hoitaja kompastui ja pudotti sydämen maahan!

Jenny Lenzini oli ehtinyt työskennellä Waterman Broadcastingin toimituksessa vasta heinäkuusta lähtien. Lupaavaksi kuvailtu toimittaja oli tehnyt tv-uutisia Etelä-Floridan alueelle NBC2- ja ABC7-kanaville.

- Jenny toimitti tarinoita, jotka merkitsivät eniten Charlotten ja Leen piirikunnan asukkaille, WBBH kuvaili tiedotteessaan.

- Hän oli aina tunnollinen työssään ja hän teki selväksi, kuinka kiitollinen ja onnellinen hän saadessaan tehdä uutisia Etelä-Floridassa.

Lenzini kasvoi Chicagon lähiössä ja oli aiemmin työskennellyt Sioux Cityssa, Iowassa uutisankkurina ja multimediatoimittajana.

- Jenny ihaili toimittajana Diane Sawyeria ja hän rakasti olla ihmisten kanssa tekemisissä, WBBH kuvaili.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Facebook
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!