Katso kuvat!

Nicki Minaj paiskaa mammatyylit romukoppaan - raskaana oleva supertähti kuvautti itsensä stripparin vetimissä!

Hllwd | 21.07.2020 09:53

Hiphop-taivaan yksi kirkkaimmista tähdistä, Nicki Minaj, 37, vetäytyy pian parrasvaloista äitiyslomalle.

Keikkaelämän vaihtaminen vaipparalliin ei tule tähden faneille valtaisana yllätyksenä, nimittäin jo viime vuonna hän kertoi "haluavansa perheen". Sitten toimelias nainen alkoi toteuttaa suunnitelmaansa.

Hän nai nuoruuden rakkautensa, Kenneth "Ken" Pettyn (kuvassa alla), joka ei todellakaan ole joka äidin toivevävy, vaan pitkän rikoskierteen kovettama ex-taparikollinen. 

Nicki

Miehen kontolla on niin seksuaalirötös kuin henkirikoskin, mutta rangaistukset on kärsitty ja teot sitä myöten kuitattu. Erikoisinta suhteessa on kuitenkin se, että vaikka Ken ja Nicki deittailivat jonkin aikaa nuorina, he elivät yli vuosikymmenen toisistaan tietämättä, kunnes kohtalo saattoi heidät jälleen yhteen.

Nyt vauva on siis matkalla ja syntymässä kuvista päätellen pian. Nicki jatkaa melko provokatiivista linjaa, sillä nämä asuvalinnat sopisivat paremminkin strippiklubille kuin odottavalle äidille - ja sehän tässä onkin parasta. Nicki osaa provosoida oikein.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Kuvat jatkavat alkukesästä julkaistun Trollz-musiikkivideon teemaa. Jos et ole sitä vielä katsonut, niin klikkaa tästä. Kappale on tähän saakka striimatuin hiphop-video koskaan.

Teksti:Poutanen Pauli
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!