fbq
Hllwd
01.11.2018 16:30
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: all over press
Nicki Minaj
Nicki Minaj ajautui ilmiriitaan kenkäsuunnittelija Steve Maddenin kanssa: ”Ime m*naa n*kru!”
Hllwd
01.11.2018 16:30
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: all over press

Rääväsuuna tunnettu rap-artisti Nicki Minaj on ajautunut riitaan tunnetun vaate- ja kenkäsuunnittelija Steve Maddenin kanssa. 

Nicki tviittasi maanantaina (29.10.) kieltäytyneensä yhteistyöstä kenkäsuunnittelijan kanssa. 

- Näin  kävi  myös Steve Maddenin kanssa. Irv Gotti yritti saada diiliä minun kanssa monta kertaa. Kieltäydyin. Ja hän todella kuvittelee tehneensä ennenkuulumattoman sopimuksen, Nicki tviittasi englanniksi.  

Nicki väittää, että hänen kieltäydyttyään Madden pyysi samantien yhteistyötä toiselta naispuoliselta rap-artistilta, Cardi B:ltä, jonka kanssa Nicki on tunnetusti ilmiriidoissa. 

Lue myös: CARDI B LOKSAUTTI KYMMENIEN MILJOONIEN IHMISTEN LEUAT – HEILUTTI RINTOJAAN HÄPEILEMÄTTÄ: EN OLE TEHNYT NÄIN IKINÄ - KATSO!

Madden kuitenkin vastasi Nickille, ettei hän ei ole koskaan edes ehdottanut yhteistyötä. 

- Et voi kieltäytyä tarjouksesta, jota ei ole koskaan edes sanottu, Madden kirjoitti tviittiin ja lisäsi kuvatunnisteeksi "lopeta valehtelu".

Rääväsuuna tunnettu rap-artisti julkaisi lukuisia tviittauksia Maddenille. Lopulta muotisuunnittelija kirjoitti tviitissään, että molemmat artistit ovat lahjakkaita, mutta aika ei ollut oikea Nicki Minajin suhteen. Hän myös totesi, että Cardi B:n ja Nickin täytyisi löytää keskenään rauha. 

- Ime m*naa n*kru! Valehtelit minulle, koska se oli trendikästä! Kukaan ei osta pa*koja vaatteitasi. Emme voineet työskennellä yhdessä, koska sanoin, että kenkäsi ovat rumia. Sitä saa mitä tilaa, Nicki tviittaa raivoissaan Maddenille. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »