Katso kuvat!

Netflixin suosikkisarjan näyttelijäkaunottaren riutunut olemus huolestuttaa lähipiiriä – kuvat!

Hllwd | 13.11.2017 17:07

Netflixin supersuositusta Orange is the New Black -sarjasta Hollywoodin ihailluimpien kaunotarten joukkoon ponnistanut Ruby Rose, 31, herätti huomiota muodonmuutoksellaan osallistuessa kantrimusiikin palkintogaalaan.

Lue myös: Tästä kaunottaresta on tullut sekä miesten että naisten märkä päiväuni!

Daily Mail -lehti kertoo, että Rubyn lähipiiri on huolissaan näyttelijän riutuneesta ulkomuodosta. Noin 170 senttimetriä pitkä Ruby painaa lehden mukaan ainoastaan 44 kiloa. Asiantuntijan mukaan Rubyn pituisen naisen tulisi terveellisillä elämäntavoilla painaa noin 61 kiloa.

Ruby Rose

Ruby on kiistänyt painoonsa liittyvät ongelmat ja reagoinut kärkkäästi sosiaalisessa mediassa ulkomuotoaan koskeviin kommentteihin.

– Minulla oli erinomainen aamutreeni tänään, kiitos kysymästä, ja nyt syön vegaaniburgerin, Ruby sanoi vartaloaan kritisoinneille.

Ruby Rose

Ruby on kertonut syövänsä paljon hyvää ruokaa, noudattavansa vegaanista ruokavaliota ja pidättäytyvän alkoholista. Sen lisäksi hän sanoo muodonmuutoksen johtuvan kovasta treenistä.

Ruby Rose

Australialainen Ruby on työskennellyt ennen näyttelijän uraansa mallina, dj:nä, tv-juontajana, MTV:n vj:nä ja levyttävänä artistina. Tänä vuonna hänet on nähty hittielokuvissa Resident Evil: The Final Chapter ja xXx: Xander Cagen paluu.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!