Jennifer Lopez on menossa jälleen naimisiin.

Neljä kertaa naimisissa ollut Jennifer Lopez tietää hyvän avioliiton salaisuuden!

16.09.2019 18:28

Jennifer Lopez, 50, on kihloissa baseball-pelaaja Alex Rodriguezin, 44, kanssa. Parin on määrä avioitua. Liitto tulee olemaan laulajattaren neljäs. Lopez myöntää oppineensa kantapään kautta, että onnellinen parisuhde vaatii "valtavia ponnisteluja". Hän uskoo, että tällä kertaa liitto tulee kestämään.

– Olen oppinut ymmärtämään, että avioliitto vaatii paljon enemmän, kuin pelkän rakastumisen ja yhteisen kodin. Alexin ja minun välillä oli alusta saakka yhteys ja saatoimme kuvitella yhteisen tulevaisuuden, Lopez kertoo The Sunin haastattelussa.

Laatuaika tärkeää

Koska molemmat elävät hektistä elämää valokeilassa, pari panostaa yhteiseen laatuaikaan.

– Se tarkoittaa, että hän tulee konsertteihini ja minä menen hänen peleihinsä. Vietämme niin paljon aikaa yhdessä kuin mahdollista ja näemme paljon vaivaa sen eteen, että olemaan läsnä toistemme elämässä niin paljon kuin mahdollista.

Lopez on ollut naimisissa kolme kertaa. Hänen ensimmäinen avioliittonsa kuubalaisen tarjoilijan Ojani Noan kanssa päättyi eroon vuonna 1998. Vuonna 2001 hän meni avioitui tanssija Cris Juddin kanssa. Ero tuli vuonna 2003. Lopezin kolmas aviomies oli Marc Anthony, joka on myös laulajattaren kaksosten isä. Pari erosi vuonna 2014.

Lähde: The Sun

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!