Näyttelijäkaunotar Denise Richardsilta rajuja seksipaljastuksia – aviomies yllättyi totaalisesti: ”Hän ei tajunnut, mitä olimme tekemässä!”

Hllwd | 10.08.2019 17:04

Näyttelijä Denise Richards, 48, nähdään The Real Housewives of Beverly Hills -sarjan yhdeksännellä kaudella, joka pyörii parhaillaan Avalla.

Denise on ollut erilainen kotirouva kuin muut, sillä hän on rento ja maanläheinen, ei esiinny aina pyntättynä ja pukeudu design-vaatteisiin, vaan mieluiten farkkuihin ja t-paitoihin. Sarjassa on esimerkiksi nähty, kun Denise ja hänen aviomiehensä Aaron Phypers, 46, järjestivät hääjuhlansa vain muutamassa päivässä, eikä Denise ottanut asiasta mitään paineita.

– Olin aivan rauhallinen. Se ei ollut feikkiä. Kyse oli meistä ja meidän rakkaudestamme eikä niinkään hääjuhlista, Denise kommentoi Seiskalle Monte Carlon tv-festivaaleilla.

Lue myös: Näyttelijä Denise Richards muistelee avioliittoaan riippuvuuksista kärsineen Charlie Sheenin kanssa: Toi ilotytön kiitospäivän illalliselle!

Hän on myös välttänyt suurimman osan draamasta, jota muiden naisten välillä riittää. 

– Olen luonut aidot ystävyyssuhteet heidän kanssaan. Kunnioitan heitä, sillä he tekevät kovasti töitä ja ovat hyviä äitejä ja vaimoja. Heillä on myös vahvat mielipiteet, mikä on mahtavaa, sillä se luo kiinnostavia keskusteluja.

Lue myös: Denise Richards ei voi olla puhumatta miehensä peniksestä!

Denise

Surrealistinen kokemus

Katsojia on riemastuttanut Denisen tapa puhua hyvin avoimesti asioistaan, jopa intiimielämästään.

Hän on ilmoittanut muun muassa harrastavansa miehensä kanssa seksiä joka aamu ja kuvaillut tämän fyysisiä ominaisuuksia yksityiskohtaisesti. Denise on kertonut, ettei mies ollut paljastuksista innoissaan.

– Luulen, että Aaron ei ihan tajunnut, mitä olimme tekemässä, kun päätin lähteä mukaan sarjaan. Hän ei tiennyt, miten paljon sillä on katsojia. Hänelle on ollut ihan uutta, että ihmiset tunnistavat hänet nyt. Se on ollut hänelle vähän surrealistinen kokemus, mutta hän suhtautuu silti kannustavasti myös seuraavaan kauteen. Olen aika varma, että olen mukana, Denise kertoo.

Lue myös: Denise Richards paljastaa: Olin seksisuhteessa julkkiskaunottaren kanssa!

Teksti:Anuliina Liukkonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!