Näyttelijäkaunotar Annika Noellen pitkä tie suosikkisarjan tähdeksi: Paiskin pitkään hanttihommia!

Hllwd | 13.04.2020 12:01

Bostonilaissyntyinen Annika Noelle, 33, on näytellyt Hope Logania Kauniissa ja rohkeissa tammikuusta 2018. Rooli on ollut kaunottarelle unelmien täyttymys.

– Olen joka päivä yhtä innoissani, kun saan näytellä Brooken eli Katherine Kelly Langin tytärtä. Katherine on minulle kuin toinen äiti. Hän on uskomaton tarmonpesä ja opettelee 80 sivua käsikirjoitusta päivässä, pyörittää firmojaan sekä vetää triathloneja. Katherine on ihan Ihmenainen!

Lue myös: Kauniit ja rohkeat -tähti Annika Noelle: Pelkään ihosyöpää!

Paiski pitkään hanttihommia Hollywoodissa

Annika Noelle näyteli jo pienenä tyttönä. Ennen Kauniit ja rohkeat -rooliaan hän teki sivurooleja tv-sarjoissa sekä esiintyi Clint Eastwoodin elokuvassa Jersey Boys (2014).

– Kun muutin USA:n itärannikolta Bostonista Los Angelesiin opiskelemaan näyttelemistä, vanhempani pelkäsivät puolestani. He ovat aina tukeneet valintojani, mutta jouduin tekemään hartiavoimin töitä edetäkseni urallani, UCLA:n maineikkaassa teatterikoulussa opiskellut Annika sanoo.

– En tuntenut Hollywoodissa ketään, joten paiskin erilaisia hanttihommia. Olin tarjoilija, baariemäntä ja lakifirman harjoittelija. Minulta kesti kahdeksan vuotta päästä tähän pisteeseen, mutta se kannatti.

Annika näyttelee Brooken tytärtä Hope Logania Kauniissa ja rohkeissa. Kuvassa myös Scott Clifton ja Jacqueline McInnes Wood.
Annika näyttelee Brooken tytärtä Hope Logania Kauniissa ja rohkeissa. Kuvassa myös Scott Clifton ja Jacqueline McInnes Wood.

 

Lue myös: Kaunarit-tähti Annika Noelle huolehtii terveydestään stressaavan työn keskellä: Saunon viikoittain!

Lomaili Inarissa

Annika on jo kymmenisen vuotta treenannut potkunyrkkeilyä.

– Se nostaa sykkeeni ja purkaa stressiä. Kuuma jooga taas auttaa lihaskunnossa ja mielen rauhoittamisessa. Ostin juuri muutaman uimapuvun, ja ajattelin aloittaa jälleen aktiivisen uimisen.

Annika on viettänyt jopa joulun Suomen Lapissa, Inarissa. Hän asui lasi-iglussa ja ihasteli revontulia.

– Se oli kerrassaan maagista. Henkeäsalpaavan kaunista! Revontulten loimuamisen todistaminen taivaalla on ollut lapsuuden haaveeni, Annika kertoi Seiskassa vuosi sitten.

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:All Over Press ja BRETT ERICKSON / SHANDREW PR
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!