fbq
Hllwd
17.09.2020 21:03
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
neil patrick harris
Näyttelijä Neil Patrick Harrisin koko perhe sairasti koronan: ”Se ei ollut mukavaa!” – selvisivät lääkkeillä ja eristäytymisellä!
Hllwd
17.09.2020 21:03
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Ensisilmäyksellä-sarjasta tuttu näyttelijäkomistus Neil Patrick Harris, 47, paljasti Today-ohjelman videohaastattelussa, että hänen koko perheensä sairastui koronavirukseen alkuvuonna. Hän paljasti, että heillä oli hyvin tukalat oltavat aviomiehensä David Burtkan, 45, ja yhdeksänvuotiaiden kaksostensa Gideonin ja Harperin kanssa puoli vuotta sitten.

- Meihin se tarttui todella aikaisessa vaiheessa. Se taisi olla maaliskuun lopussa tai huhtikuun alussa. Kaikki oli ennen sitä todella hyvin, mutta sitten minulla alkoi olla flunssan oireita. En aluksi ajatellut sen olevan korona, koska en halunnut olla vainoharhainen. Sitten menetin maku- ja hajuaistini, mikä oli aika selkeä oire, Neil muisteli.

Koko perhe selvisi viruksesta lääkkeillä ja eristäytymisellä. 

- Me eristäydyimme ja selvisimme terveinä antibioottien ansiosta. Nyt voimme kaikki hyvin, mutta tauti ei ollut mukava, Neil kuvaili.

Näyttelijällä oli toive koko maailmalle. 

- Haluamme kaikkien tekevän kaikkensa, ettei koronavirus leviä nopeammin, Neil pyysi. 

Lue myös: Batman-elokuvan kuvaukset seisahtuivat jälleen - Lepakkomiestä näyttelevällä Robert Pattinsonilla koronavirus! 

Neil Patrick Harris aviomihensä David Burtkan kanssa
Näyttelijä Neil Patrick Harris aviomihensä David Burtkan kanssa Hollywood Walk of Fame -tähtensä julkistustilaisuudessa vuonna 2011. 

Ilon aiheita

Koronaviruspandemian aiheuttamista murheista huolimatta Neilin perheellä on ollut myös syytä iloita kesän aikana. Hänen aviomiehensä David hehkutti Neiliä tämän syntymäpäivänä kesäkuussa. 

- Jokainen juhla yhdessä vain paranee. Olen kiitollinen tästä karanteenista, koska olemme saaneet viettää paljon laatuaikaa toistemme kanssa. Se on tuonut meitä vain yhä lähemmäs toisiamme. Kiitos Neil, kun olet fantastinen isä, täydellinen puoliso ja kaikin puolin mahtava mies, David julisti. 

Lue myös: Missikaunotar Jessica Ruokolalla koronavirus: "Tunnen oloni todella sairaaksi!"

Lähde: Today