sf

Näyttelijä Jennifer Love Hewitt: Olemme aviomieheni kanssa yhä umpirakastuneita!

02.06.2020 20:55

Jennifer Love Hewitt, 41, oli pitkään poissa parrasvaloista, mutta hän teki paluun tv-maailmaan pari vuotta sitten. Jennifer näyttelee Fox-kanavan suositussa 9-1-1-sarjassa, jonka neljännelle tuotantokaudelle näytettiin vihreää valoa hiljattain.

Jenniferille työ suosikkisarjassa oli merkittävä paluu Hollywoodiin, sillä hän oli pitänyt muutaman vuoden tauon urastaan keskittyäkseen perheeseensä. Jenniferin ja hänen aviomiehensä Brian Hallisayn toinen lapsi syntyi kesällä 2015. Raskauden loppuvaiheessa Jennifer joutui jäämään pois Criminal Minds -sarjasta.

– Halusin pitää tauon kaikesta ja olla perheeni kanssa. Minua sanottiin hulluksi, mutta halusin seurata sydämeni ääntä, Jennifer kertoi Working Mother -sivustolle.

Paluu ahdisti

Jennifer palasi töihin vuonna 2018 ja myöntää ahdistuneensa äitiysloman loppumisesta.

– Näin unia, joissa olin töissä ja lapseni juoksivat ympärilläni huutaen, etten rakasta heitä. Todellisuudessa heitä ei töihin paluuni kiinnostanut pätkääkään. He halusivat vain tietää, saavatko he jäätelö palattuani töiden jälkeen kotiin, näyttelijä naureskeli.

Nyt hän suhtautuu työhönsä samalla intohimolla kuin uransa alussa.

– Rakastan työtäni, ja olen kiitollinen urastani.

Aviomies kuvauksista

Jennifer ja hänen aviomiehensä Brian Hallisay avioituivat vuonna 2013. He tapasivat toisensa The Client List -sarjan kuvauksissa, jossa he näyttelivät avioparia.

– Äidilläni todettiin paha syöpä, ja hänen piti olla jo parantumaan päin. Menimme yhteiselle lomamatkalle äitini ja Brianin kanssa. Olimme alkaneet tapailla vain hieman aikaisemmin. Matkan aikana äitini sanoi, että minun on naitava tuo mies. Äitini kuoli pian reissun jälkeen. Hänen sanansa olivat merkki korkeammalta taholta. Olemme aviomieheni kanssa yhä umpirakastuneita.

sf

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!