Hllwd

Nauru pidentää ikää! Katso hulvattomiksi muokatut kuvat suositusta juontajasta - Stephen Colbertin hiustenkasvu herätti ihmisten luovuuden!

09.04.2020 20:02

The Late show -talkshow-ohjelman juontaja Stephen Colbert, 55, joutui yllättävän ja hilpeän kuvanmuokkaustaistelun kohteeksi, kun hän jakoi itsestään kuvan Twitterissä. 

Juontaja epäilee, että hänen pitäisi mennä parturiin. Stephenin tukka on kasvanut huomattavasti, kun hän on ollut kuukauden päivät eristäytyneenä kodissaan. Hiusten kasvun huomaa kuvasta selkeästi, koska siinä hän on stailannut sen sojottamaan kohti kattoa. 

Pian kuvan julkaisemisen jälkeen, useat Imgur-sivuston käyttäjät muokkasivat juontajan pään eri tunnetujen hahmojen kroppiin. Tunnistettavimmat ovat elokuvista tutut Ace Ventura, Pennywise, Trolli, Goku, Syndrooma hahmot. Kaikkia näitä hahmoja yhdistää se, että heidän alkuperäiset hiustyylinsä muistuttavat Stephenin hilpeää tukkaa.

Ace Ventura

Jim Carreyn, 58,näyttelemä lemmikkidekkari viihdytti ihmisiä maailmanlaajuisesti 90-luvun komediaelokuvilla. 

 

Pennywise

Karmaiseva pellehahmo esiintyy It-kauhuelokuvissa, joiden tarina pohjustuu Stephen Kingin saman nimiseen kirjaan. 

Trolli

Hilpeä animaatiohahmo Trollit-elokuvasta.

 

Goku

Japanilaisen Dragon Ball Z -animaatiosarjan päähenkilö, jonka tukka nousee pystyyn ja muuttuu valkoiseksi taistelun timmellyksessä.

 

Syndrooma

Disney Pixar-elokuvayhtiön ensimmäisen ihmeperhe-leffan pääpahis. 
 

 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Twitter, Imgur
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!