fbq
Hllwd
10.01.2017 12:05
Teksti: Pia Lindroos|Kuvat: All Over Press
Sarah Jessica Parker poseeraa Golden Globe -palkintogaalassa
Nämä olivat Golden Globen pukuflopit - top 7!
Hllwd
10.01.2017 12:05
Teksti: Pia Lindroos|Kuvat: All Over Press

Los Angelesissa juhlittiin sunnuntaina (8.1.) vuosittaisen Golden Globe -palkintogaalan merkeissä.

Punaisella matolla vilisi palkittuja näyttelijöitä ja maailmantähtiä näyttävissä juhla-asuissaan. Golden Globe tarjosi glamouria, paljasta pintaa ja pukuloistoa, mutta joukkoon mahtuu aina myös tyylillisiä epäonnistumisia ja erikoisia luomuksia, kuten tällä kertaa Sarah Jessica Parkerin (kuva yllä) päällä.

Palkintogaalan parhaat asut löydät puolestaan täältä.

Järjestyksessään 74. Golden Globe -palkintogaalassa tehtiin historiaa, sillä La La Land -elokuvamusikaali rohmusi peräti seitsemän voittoa. Elokuva saa Suomen ensi-iltansa perjantaina 13. tammikuuta. Pääosan esittäjät Ryan Gosling ja Emma Stone voittivat molemmat rooleistaan Golden Globe -palkinnot.

Malli-näyttelijä Emily Ratajkowski, 25, nähtiin Reem Acran seksikkäässä juhla-asussa, mutta Sports Illustratedin malli olisi voinut näyttää puvulle enemmän silitysrautaa.
Laulaja-lauluntekijä Janelle Monáen, 31, Armani Priven asu oli oudon epäsymmetrinen luomus.
Felicity Jonesin Guccin juhlapuku oli turhan tätimäinen sirolle näyttelijälle.
Mimi Valdes, 46, ja Pharrell Williams, 43, saapuivat yhdessä gaalaan. Kaksikko oli tyylillisesti erikoinen näky. Mimin huulipunan sävy oli myös epäonnistunut valinta.
Italialaisen näyttelijän Monica Belluccin, 52, tyyli Ralph Laurenin juhlapuvussa oli turhan synkkä.
Lisa Marie Presleyn tyttären Riley Keoughin, 27, Chanelin kolmiomekko ei pukenut Elvis Presleyn ja Priscilla Presleyn vanhinta lastenlasta.
Sarah Jessica Parkerin, 51, Vera Wangin morsiuspukumallistoon kuuluva asu oli epäonnistunut valinta pienikokoiselle ja sirolle näyttelijälle. Myös kampaus oli erikoinen lettiviritelmä.