fbq
Hllwd
03.01.2018 11:11
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Geri tuli äidiksi vanhemmalla iällä.
Nämä Hollywoodin naiset uhmaavat biologista kelloa: Äidiksi jopa 50-vuotiaana!
Hllwd
03.01.2018 11:11
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Ex-Spice Girl Geri “Ginger” Horner sai silloisen poikaystävänsä Sacha Gervasin kanssa Bluebell-tyttären ollessaan 33-vuotias. Parisuhteen rikkoutuessa äiti ja tytär jäivät elämään kahden. Keväällä 2015 Geri avioitui vajaan vuoden seurustelun jälkeen F1-pomon Christian Hornerin kanssa. Vaikka Geri ei uskonut saavansa toista lasta, Montage-poika syntyi viime tammikuussa.

Lue myös: Spice Girlsille perheenlisäystä – sama syntymäpäivä kuin yhtyetoverilla!

– Jumalan siunausta, 44-vuotias Geri kiitteli kuopuksestaan.

Äidiksi viisikymppisenä!

Janet Jackson

Poppari Janet Jackson yllätti faninsa perumalla Unbreakable-maailmankiertueen raskauden vuoksi. Viime tammikuussa 50-vuotias Janet synnytti terveen pojan Eissa Al Manan.

Lue myös: Janet Jackson erosi lapsensa isästä - vauva syntyi tammikuussa!

Kun lapsi oli kolmen kuukauden ikäinen, laulaja ilmoitti eroavansa puolisostaan, liikemies Wissam Al Manasta. Eissa jäi äitinsä kanssa asumaan Lontooseen. Lapsi on kulkenut syksyn sujuvasti Janetin kiertueen matkassa.

Haave toteutui 10 vuotta sitten!

Marcia Cross

Täydelliset naiset -sarjasta tuttu Marcia Cross löysi elämänsä rakkauden vaikeiden aikojen jälkeen vuonna 2005, kun hän tapasi pörssimeklari Tom Mahoneyn. Onni täydentyi kahta vuotta myöhemmin, kun näyttelijä synnytti 10 vuotta sitten kaksostyttäret ollessaan 44-vuotias.

Kaksoset 48-vuotiaana!

Geena Davis

Thelma ja Louise -tähti Geena Davis oli ehtinyt 48 vuoden ikään, kun hän vuonna 2004 sai kaksospoikansa Kianin ja Kaiisin. Vain kaksi vuotta aiemmin hän oli synnyttänyt esikoisensa Alizeh-tyttären.

Lue myös: Muistatko? Renny Harlinin unelmaliitto Hollywood-tähti Geena Davisin kanssa päättyi syrjähyppyyn – henkilökohtainen sihteeri tuli raskaaksi Rennylle!

– Lasten saaminen oli todella ihanaa mutta myös uuvuttavaa, Geena on todennut.

Lasten isä on Geenan neljäs aviomies, plastiikkakirurgi Reza Jarrahy.

Neljäs lapsi haaveissa!

Gwen Stefani

No Doubt -laulaja Gwen Stefani oli kahden poikansa Kingstonin ja Zuman syntymän jälkeen varma, että hänen lapsilukunsa oli täynnä. Toisin kävi, kun esikoinen Kingston toivoi vanhemmiltaan, Gweniltä ja muusikko Gavin Rossdalelta pikkusisarusta.

Lue myös: Vauvahuhuja: 47-vuotias Gwen Stefani raskaaksi koeputkihedelmöityksellä!

Gwen oli 44-vuotias synnyttäessään kolmannen lapsensa, Apollo-pojan. Sittemmin Gwen ja Gavin erosivat, ja laulaja löysi uuden onnen countrytähti Blake Sheltonin kanssa. 48-vuotiaan Gwenin kerrotaan haaveilevan neljännestä lapsesta.

Valitsi isäksi itseään nuoremman!

Susan Sarandon

Oscar-voittaja Susan Sarandon, 71, perusti perheen neljänkympin kynnyksellä. Hän sai esikoisensa Evan 39-vuotiaana eläessään suhteessa ohjaaja Franco Amurrin kanssa.

Lue myös: Ikäeroa 31 vuotta - tässä on Susan Sarandonin uusi rakas!

Suhde loppui lyhyeen, mutta Susan tapasi pian itseään 12 vuotta nuoremman Tim Robbinsin. Tästä alkoi yli 20 vuotta kestänyt avoliitto. Pari hankki kaksi lasta Jackin ja Milesin. Kuopus syntyi Susanin ollessa 42-vuotias.

Kärsin jo vaihdevuosista!

Halle Berry

Kun näyttelijä Halle Berryn esikoistytär Nahla syntyi, oli tähdellä mittarissa jo 41 vuotta. Hän ei osannut odottaa tulevansa äidiksi toistamiseen 47-vuotiaana, jolloin Maceo-poika näki päivänvalon.

Lue myös: Raskaushuhut riistäytyivät käsistä punaisella matolla: Halle Berry, 50, syleili pyöristynyttä vatsaansa - kuvat!

– Olin riskisynnyttäjä. Olin jo oikeastaan vaihdevuosien alussa, joten raskaus oli sokki, Halle on kommentoinut.

Itkimme onnesta!

Kelly Preston

Näyttelijäpari Kelly Prestonin ja John Travoltan poika Jett menehtyi yllättäen vuonna 2009 sairauskohtaukseen vain 16 vuoden iässä. Musertavasta surusta selvitäkseen julkkispari yritti iltatähteä. Kolme vuotta myöhemmin syntyi Benjamin-poika.

– Kun saimme tietää raskaudesta, itkimme Johnin kanssa. Se oli uskomatonta, 48-vuotiaana lapsen saanut Kelly kertoo.

Jäi leskiäidiksi!

Iman

Malli Imanista tuli ensimmäisen kerran äiti parikymppisenä 1970-luvun lopulla, kun hän sai Zulekha-tyttären koripalloilija Spencer Haywoodin kanssa. Vuonna 1990 Iman rakastui muusikko David Bowieen. Kymmenen vuotta myöhemmin 45-vuotias Iman synnytti rakkaalleen Alexandria-tyttären. Nykyään leskeksi jäänyt Iman ja 17-vuotias Alexandria asuvat kahdestaan New Yorkissa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »