fbq
Hllwd
24.12.2017 22:03
Teksti: Mia Malmi|Kuvat: All Over Press
Meghan ja Harry viettävät ensimmäisen yhteisen joulun.
Näin prinssi Harry ja Meghan Markle juhlivat ensimmäisen yhteisen joulunsa – juhlimisessa kankea kaava!
Hllwd
24.12.2017 22:03
Teksti: Mia Malmi|Kuvat: All Over Press

Kuningtar Elisabet järjestää joulujuhlan joka vuosi samalla kaavalla Sandringhamin kartanossa. Paikalle saapuvat prinssi Charles, herttuatar Camilla, sekä Kate ja William prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten kanssa.

Tänä vuonna ensimmäistä kuninkaallista jouluaan viettää myös prinssi Harryn kihlattu Meghan Markle.

Lue myös: Lapsuudenystävä paljastaa: Meghan Markle on halunnut Dianan paikalle 15-vuotiaasta lähtien - ei muka tiennyt kuka Harry on!

Päivällinen syödään kello 20.30. Pukukoodi on naisilla pitkä iltapuku ja miehillä smokki. Tarjolla on kalkkunaa, pekoniin käärittyjä makkaroita, juureksia ja vihanneksia, joista useimmat linnan omilta mailta.

Lue myös: Prinssi Harryn tuleva vaimo paljastelee supersexyissä kuvissa - ei ihme, että Harry haluaa vihdoin sitoutua!

Kuningatar naukkailee Dubonnet'a ja giniä. Charles siemailee sherryä ja Harry ja William nauttivat omien omenaviljelmien siideriä. Lahjat jaetaan saksalaisen perinteen mukaan jo aattoiltana. Yömyssyjen jälkeen Harry ja Meghan siirtyvät yöpymään Williamin ja Katen kotiin.

Lue myös: Tässä on Meghan Marklen julkisuutta välttelevä erakkoisä: viettää eläkepäiviä Meksikossa - kuva!

Joulupäivänä kartanolla nautitaan englantilainen aamiainen, jonka jälkeen on jumalanpalvelus. Kolmelta iltapäivällä kuunnellaan nauhoitettu kuningattaren joulupuhe, jossa todennäköisesti tänä vuonna mainitaan vastakihlautuneet Harry ja Meghan. Illalla Sandringhamin Ballroomin valkokankaalta katsellaan jouluelokuva.

Lue myös: Näin uhkeana prinssi Harryn Meghan-rakas poseerasi 13 vuotta sitten - kuva!

Pyhien aikana pelataan myös sanapelejä ja kootaan valtavaa palapeliä, joka on kuningattaren lempipuuhaa. Tapaninpäivänä voidaan ottaa jo rennommin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »