Hllwd

Näin huiman rikkaita Beverly Hillsin täydelliset naiset todellisuudessa ovat - yksi ylitse muiden!

02.05.2019 21:05

The Real Housewives of Beverly Hills -sarjan tähdillä on jopa kymmenien miljoonien eurojen omaisuuserot.

C Moressa nähtävä suosikkireality kertoo Beverly Hillsissä asuvista miljonäärirouvista ja heidän draamantäyteisestä elämästään. Sarjan uusinta, yhdeksättä tuotantokautta, tähdittävät Kyle Richards, Erika Girardi, Lisa Rinna, Teddi Mellencamp, Dorit Kemsley, Lisa Vanderpump ja Denise Richards.

Vaikka heistä jokainen on erittäin rikas, on heidän omaisuuksissaan merkittäviä – jopa kymmenien miljoonien eurojen eroja.

Lue myös: Seiskan erikoishaastattelu! Kyle Richards kertoo kaiken jättiriidastaan Lisa Vanderpumpin kanssa: "En tiedä saisinko kertoa tästä..."

Listaykkönen ja menestyskirjailija

Kuudennella kaudella ohjelmaan mukaan tullut Erika Girardi tunnetaan tosi-tv-uransa lisäksi laulajana, ja hänellä on yhdeksän listaykköstä Billboard Hot Dance Club Play -listalla. Erika esiintyy julkisuudessa useimmiten taiteilijanimellään Erika Jayne. Hän lanseerasi hiljattain oman kosmetiikka- ja kenkämallistonsa.

Erikan elämäkerta Pretty Mess julkaistiin viime vuonna, ja se nousi laatulehti The New York Timesin Best Seller -listalle.

Erika on naimisissa huippujuristi Tom Girardin kanssa, ja heidän omaisuutensa on yhteensä noin 35 miljoonaa euroa.

Erika Jayne
Erika Jayne

Lue myös: Beverly Hillsin täydelliset naiset -tähti Kyle Richards Seiskan erikoishaastattelussa – haluaa Suomeen: "Vierailu kuulostaa houkuttelevalta!"

Lapsinäyttelijästä tosi-tv-suosikiksi

Kyle Richards on ollut viihdebisneksessä aivan lapsesta asti. Hän tähditti lapsena muun muassa Pieni talo preerialla -sarjaa ja alkuperäistä Halloween-elokuvaa. Kyle on nähty julkisuudessa myös perheensä takia. Hän on seurapiirikaunotar Paris Hiltonin täti.

Kyle on ollut mukana The Real Housewives of Beverly Hills -sarjassa ensimmäisestä tuotantokaudesta asti. Hän on naimisissa kiinteistömoguli Mauricio Umanskyn kanssa.

Tosi-tv:n lisäksi Kyle tuottaa omia tv-sarjojaan. Hänen lapsuutensa innoittama American Woman -sarja on nähtävillä Suomessa Viaplay-palvelussa.

Kylen omaisuus on 50 miljoonaa euroa.

Kyle Richards
Kyle Richards

Lue myös: Tosi-tv:n supertähti alkoi stressata jatkuvaa julkisuutta – ei viihdy enää kissanristiäisissä: Käyn välttämättömissä tilaisuuksissa!

Ostos-tv:n kuningatar

Lisa Rinna on yksi sarjan räiskyvimmistä persoonista, eikä hän pelkää puhua asioista suoraan. Hänellä on oma Lisa Rinna Collection -vaatemallistonsa, jota hän myy muun muassa QVC-ostoskanavalla. Mallisto on osoittautunut suureksi menestykseksi, ja suurin osa vaatteista on myyty loppuun vain tunneissa.

Vaatebisneksen lisäksi Lisa on kirjoittanut kirjoja.

Näyttelijä Harry Hamlinin kanssa naimisissa olevan Lisan omaisuus on 8 miljoonaa euroa.

Lisa Rinna
Lisa Rinna

Lue myös: Miljoonaomaisuus aiheuttaa stressiä – Kyle Richards Seiskalle perhepaineistaan: Teemme paljon töitä liittomme eteen!

Yllättävä rahamagneetti

Dorit Kemsley on mukana sarjassa kolmatta vuottaan. Hän on naimisissa muun muassa Boy Georgen managerina toimivan Paul Kemsleyn kanssa.

Dorit on luonut suuren omaisuutensa omaa nimeään kantaneella bikinimallistoillaan. 

Dorit oli pitkään kotiäitinä, mutta hiljalleen hän yrittää palata vaatebisnekseen uusimmalla Beverly Beach -mallistollaan. Hänen omaisuutensa on noin 50 miljoonaa euroa.

Dorit Kemsley
Dorit Kemsley

 

Sarjan ”pienituloisin”

Muusikko John Mellencampin tytär Teddi Mellencamp on mukana sarjassa toista kauttaan. Hän on luonut omaisuutensa kuntoilu- ja hyvinvointibisneksellään.

Teddi on naimisissa yritysjohtaja Edwin Arroyaven kanssa. Tosi-tv-kaunottaren omaisuus on 5 miljoonaa euroa, ja hän on sarjan pienituloisin.

Teddi Mellencamp
Teddi Mellencamp

 

Ylivoimainen tulokuningatar

The Real Housewives of Beverly Hills -sarjassa alusta asti mukana ollut Lisa Vanderpump on piinkova bisnesnainen, joka on luonut jättiomaisuuden suosituilla ravintoloillaan. Entisen jalkapalloilijan Ken Toddin kanssa naimisissa olevan Lisan ravintolabisneksiä seurataan Vanderpump Rules -tosi-tv-sarjassa.

Hän on sarjan ylivoimaisesti rikkain tähti, ja Lisan omaisuus on yli 70 miljoonaa euroa.

Tv-sarjojen ja ravintoloiden lisäksi Lisa tahkoo rahaa omalla Vanderpump Rosé -viinillään. Lisäksi hänen nimellään myydään kahta erilaista sangriaa.

Lisa Vanderpump
Lisa Vanderpump

Lue myös: Lisa Vanderpump avasi sanaisen arkkunsa – kommentoi vuoden kohutuinta tosi-tv-draamaa: somehitti keitti yli!

Charlie Sheenin ex-vaimo

Denise Richards on sarjan uusin tulokas. Hänet muistetaan parhaiten Bond-tyttönä ja Villit kuviot -elokuvasta.

Denise oli naimisissa kohunäyttelijä Charlie Sheenin kanssa vuosina 2002-2005. Nykyään hän on naiisissa Aaron Phypersin kanssa, ja heidän häänsä nähtiin The Real Housewives of Beverly Hills -sarjassa.

Denisen omaisuus on noin 12 miljoonaa euroa.

Denise Richards
Denise Richards

The Real housewives of Beverly Hills jenkkitahtiin C Moressa keskiviikkoisin.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Bravo, All Over Press
Jaa Artikkeli:
beverly hillsin täydelliset naisetthe real housewives of beverly hillserika girardilisa vanderpumpkyle richardslisa rinnateddi mellencampdorit kemsleydenise richardserika jayne

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!