Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Bella Thorne

Näin Disneyn entinen lapsitähti revittelee uuden sinkkunsa musiikkivideolla biseksuaalisuudestaan - meneekö jo liian roisiksi?! Katso video!

Näyttelijä Bella Thorne on tunnettu rohkeista somepostauksistaan.

KATSO MYÖS: HUHHUH, 19-VUOTIAS DISNEY-KAUNOTAR PYÖRITTELEE PYLLYÄÄN PELKISSÄ SUKKANAUHALIIVEISSÄ JA STAY UPEISSA - KATSO ROISI VIDEO!

Nyt näyttelijä on julkaissut uuden sinkun Pussy mine (suom. Mun p*llu), jonka musiikkivideolla kaunotar keikistelee varsin seksuaalissävytteisesti. Hän julkaisi ensimmäisen EP:nsä Jersey vuonna 2014 ja perusti samalla Filthy Fangs Recordsin (suom. Likaiset torahampaat -levy-yhtiö).

KATSO MYÖS: HAH! NAKUKUVILLA KOHAUTTANUT 20-VUOTIAS DISNEY-KAUNOTAR YRITTI POSEERATA SEKSIKKÄÄSTI PIENISSÄ BIKINEISSÄ RANTAVEDESSÄ: "SUPERVAIKEAA JA EPÄMUKAVAA" - KATSO KUVA!

Bella tuntuu käyttävän räpätessään myös melko roisia kieltä.

 

- Oh, en saa sitä p*llua mielestäni/oh, läpsi sitä edestä, sitten minä läpsin sitä takaa", kaunotar laulaa.

Vielä vuonna 2016 hän ei puhunut seksuaalisesta suuntautumisestaan läheskään yhtä avoimesti, vaan pelkästään myönsi Twitterissä faneilleen olevansa bikseksuaali. Sittemmin hänen on muun muassa uutisoitu seurustelevan veljensä entisen tyttöystävän kanssa.

 

This pussy mine lingerie set ✔️✔️🔥🔥 link in my bio

Henkilön BELLA (@bellathorne) jakama julkaisu

Instagram-päivitysten mukaan samalla roisilla teemalla on lanseerattu myös melkoinen määrä alus- ja päällysvaatteita, sekä pikkutavaraa.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press ja instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!