fbq
Hllwd
15.02.2019 11:38
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
Joel Embiid syöksyi kentältä yleisöön Knicks-Sixers -pelissä.
NBA-ottelussa raju tilanne: yli kaksimetrinen ja 100-kiloinen koristähti rojahti yleisöön - oli teilata kuuluisan näyttelijän
Hllwd
15.02.2019 11:38
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Golden Globe -palkittu yhdysvaltalaisnäyttelijä Regina King tuskin osasi odottaa mitä tuleman pitää, kun hän istuutui eturivin paikalleen seuraamaan Sixersin ja Knicksin välistä NBA-ottelua. 

Nimittäin kolmannen erän aikana kaksi metriä ja 13 senttiä pitkä Joel Embiid loikkasi Reginan yli suoraan yleisön joukkoon.

Tapahtumahetkellä Embiid jahtasi palloa, ja kuin silmän räpäyksessä hänen oikea jalkansa osui Reginan päähän ja siitä näyttelijättären takana olevan miehen rintaan.

Lopulta yli 100 kiloinen urheilijatähti pötköttelikin jo yleisön jaloissa. Loikkansa aikana Embiid kaatoi vasemmalla jalallaan myös viereisen tietokoneen mukanaan.

Koska nykyaikana mitään ei tapahdu, ettei joku kuvaisi tilannetta, on käsittämätön episodi levinnyt kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa.

Reginan ilme näyttää siltä, kuin elämä olisi vilissyt hänen silmiensä edessä. 

Onneksi tilanne päättyi TMZ:n tietojen mukaan parhain päin, sillä kukaan ei loukkaantunut tilanteessa henkisiä traumoja lukuun ottamatta.