Kobe Bryant

NBA-legenda Kobe Bryantin traaginen kohtalo järkyttää – sosiaalinen media täyttyi surunvalitteluista: Hän oli enemmän kuin urheilija!

27.01.2020 12:31

NBA-tähti Kobe Bryant kuoli helikopterionnettomuudessa eilen illalla Suomen aikaa. Kaikki helikopterissa olleet yhdeksän ihmistä kuolivat. Koben 13-vuotias tytär Gianna oli yksi yhdeksästä uhrista. Kobe oli 41-vuotias.

Kobe Bryant kuoli helikopterionnettomuudessa – ruumiiden paikallistaminen vienee päiviä

Sosiaalinen media täyttyi surunvalitteluista heti kuolonuutisen levittyä maailmalle.

- Sanat eivät riitä kertomaan kuinka surullista tämä on. Tiedän isän ja tyttären olevan toistensa kanssa tuolla ylhäällä. Ja pelaavat yhdessä, kunnes he näkevät rakkaimpansa jälleen, näyttelijä Channing Tatum kirjoitti Instagram-tilillään.

- En voi uskoa tätä vieläkään, olympiavoittaja Usain Bolt kirjoitti Twitterissä.

NBA-tähti Shaquille O’Neal on surun murtama läheisen ystävänsä ja tämän tyttären traagisesta kohtalosta.

- Kobe oli paljon enemmän kuin urheilija, hän oli perhemies. Se oli meidän yhdistävin tekijämme. Halasin hänen lapsiaan kuin omiani, ja hän ihaili lapsiani kuin omiaan. Hänen tyttärensä Gigi syntyi samana päivänä kuin minun nuorimmaiseni Me’Arah, Shaq kirjoitti Twitter-tilillään jakamiensa kuvien yhteydessä.

Myös Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama välitti surunvalittelunsa sosiaalisen median välityksellä.

- Meille vanhempina Giannan menettäminen tuntuu sydäntä särkevältä. Michelle ja minä lähetämme rakkautta ja rukouksia koko Bryantin perheelle tänä käsittämättömänä päivänä.

Kobe Bryant lopetti uransa vuonna 2016. Häntä pidetään yhtenä historian parhaista koripalloilijoista. Los Angeles Lakersia koko uransa ajan edustanut Kobe voitti NBA-mestaruuden peräti viisi kertaa. Hän pelasi Los Angeles Lakersissa peräti 20 kautta.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press, Instagram, Twitter

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!