Mel B ja Stephen Belafonte

Myrskyisä liitto ohi: Spice Girls -tähti eroaa - palkkasi huippujuristin!

21.03.2017 11:25

Spice Girls -yhtyeestäkin tuttu Mel B eroaa aviomiehestään Stephen Belafontesta.

Mel jätti avioerohakemuksen Los Angelesissa eilen maanantaina (20.3.). Avioerohakemuksessa hän vetosi selvittämättömiin erimielisyyksiin. Laulaja ja tv-persoona hakee avioerossa parin 5-vuotiaan tyttären Madisonin yhteishuoltajuutta. Melillä on kaksi tytärtä edellisistä suhteistaan.

Spice Girl haluaa kuitenkin pitää miljoonansa, ja hän on pyytänyt tuomarilta tulevan ex-miehensä elatusapujen eväämistä.

Avukseen Mel on palkannut huippuasianajaja Susan Wiesnerin, joka on hoitanut muun muassa Bon Jovi -tähti Richie Samboran, muusikko Ben Harperin ja näyttelijä Jon Cryerin avioerot.

Mel ja Stephen avioituivat kesäkuussa 2007.

 

Aviomies pahoinpiteli?

Melin ja Stephenin avioliitto on ollut täynnä vastoinkäymisiä. Stephenin väitettiin pahoinpidelleen vaimonsa kiivaan riidan päätteeksi loppuvuonna 2014. Tuolloin Britannian X Factorin tuomarina toiminut Mel ei saapunut finaaliviikonlopun ensimmäiseen suoraan lähetykseen, koska hän oli sairaalassa.

Huhut Melin ja Stephenin avioliiton kariutumisesta saivat tuulta alleen, kun Mel saapui X Factorin finaalin tuloslähetykseen ilman vihkisormustaan. Lisäksi hänen käsivarsissaan ja poskessaan olleet mustelmat nousivat otsikoihin.

Tuolloin Stephen kiisti pahoinpitelysyytökset sosiaalisessa mediassa.

 

Stephen petti?

Stephenin huhutaan olleen uskoton vaimonsa näytellessä Broadwayn Chicago-musikaalissa alkuvuonna. Stephen kuvattiin intiimillä illallisella vieraan naisen kanssa. Tietojen mukaan kaksikko poistui paikalta samalla taksilla.

Mel yritti vakuutella liittonsa tasapainoisuutta julkaisemalla pariskunnasta romanttisen illalliskuvan hieman pettämishuhujen noustua otsikoihin.

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!