Hllwd

Muotisuunnittelija puolustaa raiskauksesta syytettyä Hollywood-tuottajaa – syyllisti uhreja!

11.10.2017 22:02

Muotisuunnittelija Donna Karan kertoi oman näkemyksensä elokuvatuottaja Harvey Weinsteiniin liittyviin ahdistelu- ja raiskaussyytöksiin.

Donna palkittiin CinéFashion Film Awards -gaalassa Designer Icon -palkinnolla muutama päivä sitten. Punaisella matolla suunnittelijalta kysyttiin kommenttia elokuvatuottaja Harvey Weinsteinin seksiskandaaliin. Lukuisat Hollywood-tähdet ovat kertoneet joutuneensa tuottajan seksuaalisen ahdistelun ja jopa raiskauksen uhreiksi.

Hollywood-tuottaja kaikkien aikojen seksiskandaalin keskellä – ahdisteli ja raiskasi näyttelijöitä?!

− Mielestäni meidän on katsottava peiliin. Tietysti naisten kohtelu kaikkialla maailmassa on asia, johon pitää kiinnittää huomiota. Se, että kamalia asioita tapahtuu maassamme, on haastavaa, mutta miten tuomme itsemme esille? Pyydämmekö sitä tuomalla itsemme esille seksikkäästi? Miten opetamme lapsillemme, miten esiintyä ja pukeutua? Miten paljon heidän kannattaa näyttää paljasta pintaa? Jos miettii, miten naiset pukeutuvat tänä päivänä, niin mitä he haluavat? Ongelmia, Donna kommentoi.

Hänen lausuntonsa herättivät keskustelua, ja suunnittelija halusi korjata tilanteen tiedotteella.

− Annoin lausunnon, joka ei edusta sitä mitä tunnen tai mihin uskon. Olen ylistänyt naisia koko elämäni. Olen omistanut elämäni naisten pukemiselle ja heidän tarpeidensa täyttämiselle ja tasa-arvon edistämiselle. Seksuaalinen häirintä ei ole hyväksyttävää missään muodossa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!