Hyppää pääsisältöön
kerry katona

Muistatko Atom Kittenin? Kerry Katona fitness-lomalla Kreikassa: burgeria ja pirtelöä yläosattomissa!

1990-luvun suositusta brittityttöbändi Atomic Kittenistä tuttu Kerry Katona on noussut otsikoihin tuoreiden paparazzikuvien vuoksi. 

The Sun uutisoi, että Kerry ja hänen vanhin tyttärensä matkustivat kesäkuun alussa Kreikan Mykonokselle. Kyseessä on niin sanottu fitness-loma. Siitä huolimatta Kerry osui paparazzin linssiin hampurilainen suussaan.

Jälkiruoaksi Kerryllä oli pirtelö, jota nainen pisteli onnellisena poskeensa paahtavassa hellessäässä. Viiden lapsen äiti suoritti lounashetkensä puolipukeissa, vain valkoiset narubikinien alaosa yllään. 

Lue lisää: "Tässä ovat rintani" - 21-vuotiaan Disney-tähti Bella Thronen alastonkuvat hakkerille – julkaisikin kuvat itse!

Ensimmäiset kuvat bikinivartaloisesta Kerrystä julkaistiin brittimediassa jo reilu viikko sitten. Sen jälkeen Kerry päätti avautua seuraajilleen painonsa noususta, mutta positiivisessa sävyssä!

- Kyllä, olen kerännyt kiloja, mutta olen onnellinen. Olen ylepä vartalostani. En välttämättä näytä seksikkäältä, mutta siltä minusta ainakin tuntuu. Pääasia on se, että mieleni on paremmassa kunnossa kuin vuosiin. Se on tärkeintä! 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!