Hllwd

Mitä ihmettä?! Kanye West julkaisi hämmentävän virtsausvideon somessa: "Kaikki muusikot tullaan vapauttamaan!"

17.09.2020 18:02

Kanye West, 43, on ollut otsikoissa sekavan käytöksensä takia. Artistilla on kaksisuuntainen mielialahäiriö, joka voi vaikuttaa miehen käytökseen voimakkaasti. 

Kanye ilmoitti heinäkuussa asettuvansa ehdolle vuoden 2020 presidenttivaaleissa. Tämän jälkeen räppäri on kirjoitellut sekavia päivityksiä Twitteriin. Kanye paljasti myös heinäkuun puolivälissä järjestetyn kampanjatilaisuutensa aikana perheensä yksityisasioita. Puheet koskivat muun muassa sitä, että Kanyen vaimo Kim Kardashian West, 39, olisi harkinnut aborttia odottaessaan parin esikoista, Northia.

Lue myös: Kanye Westin somemöläytykset jatkuvat: Laukoi sokkitekstiä pettämisestä ja avioerosta - Kim Kardashian julkaisi poikkeuksellisen tilityksen somessa

Lisäksi Kanye on verrannut Kardashianin perheen martiarkkaa Kris Jenneriä, 64, Pohjois-Korean johtajaan Kim Jong-uniin. 

Lue myös: Kim Kardashian ja Kanye West kohtasivat toisensa jättikohun jälkeen - rajut itkukuvat kertovat karun totuuden avioliiton tilasta! 

Nyt Kanye hämmensi seuraajiaan julkaisemalla videon, jossa hänet nähdään virtsaamassa Grammy-palkintonsa päälle. Hän on julkaissut saman videon myös Twitterissä. 

- Kaikki muusikot tullaan vapauttamaan, Kanye kirjoitti julkaisuun. 

Kanye haluaa some-julkaisuillaan tuoda ilmi sen, miten vähän vaikutusvaltaa artisteilla on musiikki-alalla. Hänen mielestään levy-yhtiöillä on liikaa valtaa.

Räppäri on aiemmin puhunut avoimesti myös siitä, miten häntä ärsyttää se, etteivät artistit omista omia teoksiaan. Kanye on sanonut haluavansa ostaa omat kappaleensa Universalilta, ja hän yrittää sen lisäksi tällä hetkellä irtisanoa eri sopimuksia levy-yhtiöiden kanssa. 

Katso kohuttu video!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanye West (@kanyewestt_official) on

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!