Mistä oikein on kyse? Myytinmurtajat-tähti Adam Savagen sisko haastaa veljensä oikeuteen - iljettäviä väitteitä seksuaalirikoksista!

Hllwd | 02.07.2020 18:10

Sanomalehti New York Post sekä lukuisat muut yhdysvaltalaismediat kertovat, että nainen nimeltään Miranda Pacchiana, 51, on nostanut kanteen Myytinmurtajat-tähti Adam Savagea, 52, vastaan. Asia koskee väitettyjä seksuaalirikoksia, joihin Miranda Pacchiana väittää Adam Savagen syyllistyneen 1970-luvulla.

Juttu on poikkeuksellinen, koska Miranda ja Adam ovat sisarukset. New York Postin mukaan kanteessa kerrotaan, että vuodesta 1976 Miranda joutui Adamin seksuaalirikosten kohteeksi. Nainen väittää, että veli raiskasi hänet lapsena toistuvasti. Adam Savage on siskoaan hieman vanhempi, joten väitteiden mukaan mies olisi syyllistynyt  väkisinmakaamisiin jo ennen teini-ikää.

Välit poikki

Nainen on vienyt asiaa eteenpäin vasta nyt, vaikka väitetyt tapahtumat ovat liki neljän vuosikymmenen takaa. Perhepiirissä asia on otettu jo puheeksi aiemmin, mutta puheeksiotolla ei ole Mirandan mukaan ollut toivottua vaikutusta.

- Kun ensi kertaa kerroin tapahtuneesta perhepiirissä,niin ajattelin, että perheeni haluaa selvittää, mitä on tapahtunut ja näin auttaa toipumistani näistä traumoista.

- Mutta: Eivät he oikeasti välittäneet. He uskoivat minua, mutta koko asia haluttiin lakaista maton alle. Myöhemmin tajusin, että minut koettiin ongelmaksi, kun otin tapahtuneen esiin. Veljeni teot eivät sen sijaan olleet se ongelma perheelleni. Miranda Pacchiana työskentelee New Yorkissa sosiaalityöntekijänä ja hän on naimisissa. Hänen asianajajansa mukaan tuleva oikeusjuttu on ensi askel hyväksikäytöstä eheytymiseen.

Myytinmurtaja

Adam Savage haluaa pistää siskonsa harjoittamalle häirinnälle pisteen. Syytökset hän kiistää ankarasti ja haluaa, että asia käsitellään tuomioistuimessa. Kuva vuodelta 2015.

Tv-tähti kiistää ankarasti

Adam Savagen mukaan hänen siskonsa toimii perhettään vastaan, tarkoituksena saada taloudellisia etuja.

- Toivon, että hän löytäisi rauhan, sillä tämän pitää loppua. Sisareni on esittänyt mitä erilaisimpia syytöksiä perhettään kohtaan ja kertonut paikkaansa pitämättömiä asioita ympäriinsä. Tämän kierteen takia hän on erkaantunut meistä. Vastaan tähän syytteeseen, jotta tälle hulluudelle saataisiin lopulta piste. 

Sisarusten äiti on samalla linjalla poikansa kanssa.

- Ikävä kyllä, tyttäreni kärsii mielenterveyden ongelmista. On surullista, että Adam joutuu hänen tulilinjalleen ja samalla me kaikki. Tuen Adamia tässä oikeusjutussa sataprosenttisesti, Karen Savage kommentoi julkisuuteen.

Miranda Pacchianan asianajajan mukaan "on tyypillistä, että seksuaalirikosten uhreja leimataan
mielenterveysongelmaisiksi". Ei ole vielä tiedossa, milloin juttua aletaan istua oikeudessa ja minkälaista
todistusaineistoa kantajalla on esittää.

Lähteet: CNN, TMZ, NY POST

Teksti:Poutanen Pauli
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!