Katso kuvat!
Janice Dickinson

Mistä hän on karannut? Suomalaiset sekoilullaan hämmentänyt ex-huippumalli Janice Dickinson sauhutteli kadulla - paparazzikuvat!

13.05.2019 16:33

Kuvissa näkyvä henkilö on Janice Dickinson, 64.

Maailma tuntee hänet historian ensimmäisenä huippumallina, ja hän muistaa usein itsekin asemaansa korostaa. Paparazzi yhytti Janicen losangelesilaisen kampaamon edustalta tupakoimasta torstaina 9.5. Näistä kuvista on glamour kaukana! 

Rööki palaa...

Janice Dickinson röökillä

...kampaamon edessä muina naisina!

Janice Dickinson röökillä

Muistatko?

Suomalaiset hämmästyivät vuonna 2008, kun Janice saapui vierailevaksi tähdeksi Huippumalli haussa-ohjelmaan. Vierailu päätyi lööppeihin, kun pillereillä ja drinkeillä sekavaan tilaan itsensä saattanut malli muun muassa teloi itsensä portaissa. Kamerat kuvasivat kaiken, totta kai.

Nelosen kotimaisten ohjelmien silloinen päällikkö Mikko Silvennoinen muisteli Iltalehden haastattelussa vuonna 2009, että "kyseinen yö oli yksi pahimmista, mitä hän oli elämänsä aikana kokenut".  

Cosbyn tapaus

Viime vuonna tähtimalli nousi uutisotsikoihin, kun hän todisti Bill Cosbya vastaan oikeudessa. CNN-uutiskanavan mukaan Cosby huumasi Janicen hotellissa Lake Tahoessa vuonna 1982, ja käytti sen jälkeen tiedotonta uhriaan seksuaalisesti hyväkseen. 

- Halusin lyödä häntä naamaan kun tajusin mitä oli tapahtunut. Muistan, että olin vihainen, häpeissäni ja minusta tuntui kamalalta. 

Myöhemmin Cosby sai tuomion useista seksuaalirikoksista ja tuomittiin vankilaan. 

Raiskauksesta ja huumaamisesta tuomittu Bill Cosby sai yllätyksen – tuntematon drone liihotti vankilan pihalle: koko paikka suljettiin välittömästi!

Bill Cosby sai vuosien vankeustuomion seksuaalirikoksista - luokitellaan vaaralliseksi saalistajaksi!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: All over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!