Hllwd

Miss Universum -kisoissa mokanneen Steve Harveyn ex-vaimo haastoi juontajan oikeuteen - vaatii 60 miljoonaa dollaria!

19.05.2017 15:48

Toissa vuonna Miss Universum -kisoissa nähtiin todella nolo moka. Kilpailun juontanut Steve Harvey julisti ensiksi voittajaksi Kolumbian Ariadna Gutierrezin. Hetken päästä hän kuitenkin korjasi virheensä ja ilmoitti voittajan olevan Miss Filippiinit Pia Alonzo Wurtzbach.

Nyt Harvey on jälleen kohun keskipisteessä. Ex-vaimo Mary Harvey vaatii juontajalta oikeudessa 60 miljoonaa dollaria. Pariskunta erosi jo vuonna 2005. E! News kertoo, että ex-vaimo väittää elämänsä tuhoutuneen avioeron jälkeen.

Oikeuden asiakirjojen mukaan Mary Harvey esitti useita vakavia väitteitä ex-miehestään. Nainen syyttää miestä muun muassa lapsen elämän vaarantamisesta, kiduttamisesta, salaliitosta ja sopimusrikkomuksesta.

Mary ei ole palkannut oikeuteen asianajajaa, vaan hänen puolesta asiaa hoitaa kansalaisoikeusaktivisti.

– Steve Harvey on minulle 50 miljoonaa velkaa. Haluan hänelle rangaistuksen kansalaisoikeuksieni rikkomisesta. Haluan nähdä hänet telkien takana sen takia mitä hän teki minulle, Mary kertoi.

Steve ja Mary olivat naimisissa vuodesta 1996 lähtien vuoteen 2005 asti. Sen jälkeen Steve avioitui nykyisen vaimonsa, Marjorie Bridges-Woodsin kanssa vuonna 2007.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!