Hyppää pääsisältöön
Mauricio Umansky ja Kyle Richards

Miljoonaomaisuus aiheuttaa stressiä – Kyle Richards Seiskalle perhepaineistaan: Teemme paljon töitä liittomme eteen!

Beverly Hillsin täydelliset naiset -tähti Kyle Richards pohti Seiskalle, miksi hänen ja menestyneen puolisonsa Mauricion avioliitto toimii.

Kyle ja hänen aviomiehensä, kiinteistömoguli Mauricio Umansky ovat olleet naimisissa 23 vuotta. Kyle ja Mauricio ovat molemmat erittäin kiireisiä, ja tälläkin hetkellä heidän yhteinen aikansa on kortilla.

– Mauricio avaa jälleen uuden kiinteistönvälitystoimiston, mikä vie tietysti paljon hänen aikaansa. Olen jo niin tottunut tähän, Kyle naurahti Seiskalle.

Lue myös: Beverly Hillsin täydelliset naiset -tähti Kyle Richards Seiskan erikoishaastattelussa – haluaa Suomeen: "Vierailu kuulostaa houkuttelevalta!"

Tosi-tv-tähti kokee heidän avioliittonsa toimivan nimenomaan siksi, että he molemmat ovat omistautuneita työlleen. Pelkästään Kylen omaisuus on 50 miljoonaa euroa.

– Olemme olleet yhdessä nuoresta asti. Annamme toistemme olla omana itsenään ja toteuttaa haaveitaan ja tavoitteitaan. Kun asioita tapahtuu, puhumme siitä, mitä toivomme toisiltamme kiireen keskellä. Ja kun mahdollista, käymme matkoilla yhdessä ja vietämme aikaa perheenä. Olen aina kokenut avioliiton olevan kuin kasvi, sitä pitää hoitaa. Minä ja Mauricio teemme paljon töitä avioliittomme ja onnellisuutemme eteen. Meillä on ihanat lapset ja olemme hyvin onnekkaita.

Lue myös: Seiskan erikoishaastattelu! Kyle Richards kertoo kaiken jättiriidastaan Lisa Vanderpumpin kanssa: "En tiedä saisinko kertoa tästä..."

The Real Housewives of Beverly Hills jenkkitahtiin C Moressa keskiviikkoisin.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
all over press, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!