Hllwd
Katso kuvat!

Miljonääriperijän dumppaama Jeremy "Maailman kuumin rikollinen" Meeks nähty naisseurassa - kuka on tämä mysteerikaunotar?

02.12.2019 15:05

Ex-jengiläinen, nykyinen malli ja näyttelijä Jeremy Meeks koki pahan takaiskun syyskuussa, kun upporikas perijätär Chloe Green dumppasi hänet ja alkoi heilastella Monte Carlon poolojoukkueen kapteeni Rommy Giannin kanssa.

Maailman kuumin vankilakundi erosi - ex-kihlattu paprazzattiin uuden miehen kanssa: Rommy on superkuuma poolokapteeni!

Alkuksi Jeremy ei halunnut uskoa eron olevan totta. Nyt muutamaa kuukautta myöhemmin pahimmat tunnekuohut lienevät ohi, sillä Jeremy bongattiin shoppailemasta naisseurassa Beverly Hillsissä marraskuun lopulla.

Kuten kuvasta näkyy, toistaiseksi tuntematon mysteerikaunotar ja Jeremy ostivat jotain mukaansa maineikkaasta XIV Karats-koruliikkeestä.

Jeremy Meeks

Jeremy Meeks
Elämä kuin elokuvasta

Pahamaineisen Crips-jengin jäsenenä rikosten maailmassa sählännyt Jeremy nousi kuuluisuuteen varsin erikoisella tavalla, kun poliisi julkaisi vuonna 2014 hänen pidätyskuvansa Facebookissa. Kuvasta katsoi harvinaisen kaunispiirteinen mies, jota syytettiin sillä kertaa ampuma-aserikoksesta sekä ryöstöön osallistumisesta. Jeremy istui rikoksistaan kaksi vuotta Mendotan vankilassa Kaliforniassa ja vapautui kevättalvella 2016. 

dddCatwalkille

Gangsterielämä sai jäädä, kun malliagentuuri White Cross Management kiinnitti komistuksen listoilleen. Kyseessä oli tiettävästi ensi kerta, kun arvostettu toimisto teki mallisopimuksen pidätyskuvan perusteella!

sss

Vuonna 2017 Jeremy poseerasi muiden ammattimallien kanssa New Yorkin muotiviikoilla. Seurasi Vogue-lehden kuvaukset ja liuta erilaisia mallintöitä, muun muassa rahakas sopimus Carolina Lemken aurinkolasikampanjassa. 

Rakkaus

Sitten kuvaan asui nykinen exä, Chloe Green. Vuotta myöhemmin Chloe synnytti pojan, joka sai nimen Jayden Meeks-Green.

xx

Ero!

Kesällä 2019 onni oli säpäleinä ja Jeremy jälleen poikamies. Paparazzi ikuisti Chloen ja Monte Carlon poolojoukkuen kapteeniin Rommy Giannin hempeissä tunnelmissa luksusjahdin kannella Välimerellä, mutta Jeremyn mielestä "kyseessä oli vain kaverisuhde".

zz

Kuvakaappaus: TMZ. Chloe ja Ronny paparazzikuvissa. 

Hollywoodiin?

Rikas puoliso on lähtenyt ja mallinura hiipumaan päin, joten nyt Jeremy aikoo ryhtyä elokuvatähdeksi. Hänellä on pikkurooli elokuvassa True to the Game 2, jossa hän esittää rikollista, totta kai.

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!