fbq
Hllwd
05.06.2019 09:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
miley cyrus
Miley Cyrus puoltaa naisten aborttioikeutta – sivalsi tylyä someseuraajaa: ”Masturboit, kun Xboxisi on live-tilassa 14-vuotiaiden kanssa”
Hllwd
05.06.2019 09:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Yhdysvalloissa on toukokuun aikana kiristetty lakeja, jotka kieltävät abortin heti kun sikiön sydänäänet kuuluvat ultrassa. Alabamassa on jopa hyväksytty laki, joka estää abortin myös raiskaus- ja insestitapauksissa. 

Useat julkisuuden henkilöt ovat uusia lakeja vastaan. Yksi heistä on muusikko Miley Cyrus, joka on aloittanut yhteistyön Planned Parenthood -seksuaaliterveysjärestön kanssa. Miley, PP sekä muotimerkki Marc Jacobs lanseerasivat yhteisen hyväntekeväisyyskampanjan aikaisemmin tällä viikolla. Luvassa on esimerkiksi 175 dollarin huppareita, joiden tuotto annetaan hyväntekeväisyyteen. 

Lasnseerauksen yhteydessä Miley julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa hän nuolaisee täytekakkua. Päällä lukee Abortion is Healthcare, suom. abortti on terveydenhuoltoa. 

Lue lisää: Oho mitkä tatskat! Alma ja Miley Cyrus ikuistivat ystävyytensä kämmeniinsä: "Rakastamme vaginoita ja rahaa" - kuvat ja video!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There she is. #CommentsByCelebs

Henkilön Comments By Celebs (@commentsbycelebs) jakama julkaisu

Kuva on saanut niin kehuja kuin myös rajua kritiikkiä. Erityisesti abortin vastustajilta. 

- Niin itsekästä. Ihmisten tappaminen on terveydenhuoltoa? Ehkä teille naisille! Syntymättömän lapsen käsien ja jalkojen repiminen irti ei kyllä ole terveydenhuoltoa lapselle. Ole vastuullinen!

Miley päätti vastata kommenttiin provoisoivalla asenteella, joka on saanut kritiikkiä argumentin puutteesta. 

- Aivan, sinä vain masturboit, kun Xbox -pelikonsolisi on live-tilassa 14-vuotiaiden kanssa, joiden aivot ovat yhtä kehittyneet kuin sinun. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »