fbq
Hllwd
07.04.2020 12:27
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: All Over Press
Tyra Banks
Mikä virus? Tyra Banks shoppaili suojautumatta - paparazzi iski Los Angelesin luksusalueella
Hllwd
07.04.2020 12:27
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: All Over Press

Huippumalli haussa -ohjelmasta suomalaisille tutuksi tullut Tyra Banks, 46, on aina upea ilmestys, myös silloin, kun hän suuntaa arkipäiväisille ostoksille lähimarkettiin. Los Angelesin arvokkaalla Pacific Palisadesin alueella luomukaupassa shoppaillut Tyra vaikuttaa kuitenkin olevan "turvassa" koronavirusvaaralta.

Paparazzin kadulta äkkäämä kaunotar ei nimittäin käyttänyt hanskoja sen enempää kuin hengityssuojaintakaan, vaikka Yhdysvalloissa pahasti eskaloituneen koronatilanteen takia niin pitäisi ehdottomasti tehdä.

Trendikkäästi maastoväreissä

we

Ei suojahanskoja!

sdg


Tribuutti 

Viime vuonna Tyra säväytti Sports Illustrated -lehden kansikuvamimminä. Kyseessä oli eräänlainen honorary tribute Tyralle, joka poseerasi kyseisen julkaisun kannessa  23 vuotta sitten. Hän oli ensimmäinen afroamerikkalaistaustainen malli, joka pääsi lehden kanteen.

we

Tyrmäävä Tyralla ikää on jo tuplat moneen runway-malliin nähden, mutta hän ei todellakaan ole vetäytymässä estraadeilta. Tätä nykyä hän tekee mallintöitä BanX-aliaksella. Miksi ihmeessä, ja mistä tulee X?

- X on uusi määritelmä kauneudelle, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi. Kauneusarvot ovat monipuolistuneet paljonkin, mutta on vielä paljon työtä tehtävänä. Mahdollisimman monen pitää päästä mukaan ja osalliseksi. 

riyt
Tilaa Seiskan uutiskirje! »