fbq
Hllwd
20.09.2019 20:25
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: All over press
Asap
Mikä on, A$AP Rocky? Räppäri näytti Milanon muotiviikolla siltä, että olisi halunnut olla missä tahansa muualla!
Hllwd
20.09.2019 20:25
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: All over press

Kesä 2019 teki A$AP Rockyn tunnetuksi hiphop-diggareita laajemmalle kohderyhmälle. Räppäri istui kuukauden päivät tutkintavankeudessa Ruotsissa ja sai myöhemmin tuomion pahoinpitelystä.

A$APin kiertue oli katkolla sellireisun ajan, mutta hän pääsi kuin pääsikin Tampereelle Blockfestiin vetämään keikan. Seiska seurasi festarikeikan jälkipelejä ja paljasti räppäreiden intiimit jatkot suomalaisneitojen kanssa.

Seiska paljastaa: A$AP Rocky vietti yhteisen yön helsinkiläisen Mian kanssa - huippuräppäreillä ja suomalaiskaunottarilla intiimit sviittijatkot Tampereella!

Tampereen Blockfest: A$AP Rocky vei kaunottaret sviittijatkoille - poliisille festivaali aiheutti harmaita hiuksia: huumeita, sekoilua ja ampuminen!

Pradan näytös

Syyskuun 18. päivä A$AP ilmaantui Milanon muotiviikolle. Eturivissä Pradan näytöksessä istunut superstara peitteli kasvojaan kuvaajilta, tai sitten hän etsi mahdollisimman dramaattista poseerausta. Voi tietysti olla, että räppäristä muotinäytös oli turhauttavan tylsä, ja elehtiminen seurausta siitä.

Kasvot peittävä otos paljastaa, että A$AP on mieltynyt näyttäviin timanttisormuksiin sekä erikoisiin kynsikoristeisiin!asa
asa
Tilaa Seiskan uutiskirje! »