ethan

Mikä muutos! Rakastettu näyttelijä Ethan Suplee muutti elämäntapansa ja on nykyään huippukunnossa - Kuvat!

11.01.2020 10:47

The Wolf of Wall Streetissäkin näytellyt Ethan Suplee, 43, muistetaan useista rooleista valkokankaalla. Aikaisemmin varsin tukevassa kunnossa ollut näyttelijä on tehnyt hiljattain täydellisen elämäntaparemontin, ja on tätä nykyään huippukunnossa.

Mies on jakanut laihdutusprojektinsa faniensa kanssa Instagramissa.

- Tämä saattaa olla lempiaikani vuodesta salilla, sillä se on tyhjä. 2020 tavoitteeni on saada näkyvät vatsalihakset, Ethan kirjoitti uudenvuoden päivänä.

Lue myös: Tämä trendikäs dieetti pilaa seksielämäsi!

- En ole kaukana tavoitteestani, itseasiassa aika pirun lähellä. Se on kertakaikkiaan pinnallinen tavoite, mutta en välitä. Kuka välittää? Minulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut sellaista tavoitetta, Ethan kertoo American Glutter -podcastissaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This may be my favorite moment of the year in the gym, because it’s empty. 2020 goal: all the abs. What are yours?

Henkilön Ethan Suplee (@ethansuplee) jakama julkaisu

Jojoilua

Ethan on puhunut avoimesti kamppailleensa painonsa kanssa käytännössä koko elämänsä ajan. Hän paljastaa olleensa dieetillä ensimmäisen kerran jo 5-vuotiaana.

- Muistaakseni ensimmäinen dieettini oli kun olin 5-vuotias. Olin käymässä isovanhemmillani, kun he järkyttyivät kunnostani. Silloin 70- ja 80-luvun vaihteessa lihava versio minusta oli lähempänä nykypäivän keskivertoa, mutta silloin se oli huomiota herättävää.

Lue myös: Maailman yksinkertaisin dieetti! Jennifer Aniston ja muut julkkikset hullaantuivat pätkäpaastosta!

- Isovanhempani punnitsivat minut ja he olivat shokissa. En tiedä, mitä vaaka näytti, mutta heidän vastauksensa ei ollut hyvä ja he alkoivat rajoittamaan ruokaani, tähti muistelee.

Ethan on kokeillut jos jonkinmoista dieettiä myös aikuisiällään, mutta tuloksetta. Karistetut kilot tulivat kerta toisensa jälkeen takaisin. 

- Olen elämäni aikana todennäköisesti kerännyt ja pudottanut kiloja yhteensä noin 1000 paunaa (noin 450 kiloa), hän kertoo podcastissaan.

Lue myös: Ei näin! Vaatejätti lähetti pluskokoisille vakioasiakkailleen dieettipatukoita!

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Emmi Ikonen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!