Mikä mättää, Meghan? Sussexin herttuattaren käytös puhuttaa brittihovissa!

Hllwd | 06.01.2019 11:31

Sussexin herttuatar Meghan, 37, on ärsyttänyt, hämmästyttänyt ja herättänyt paheksuntaa hovin sisällä, kansassa ja mediassa.

Hovikirjailija Penny Junorin mielestä vasta joitain kuukausia kuningasperheeseen kuuluneella Meghanilla on hankaluuksia sopeutua uuteen elämäntyyliin ja ympäristöön.

– Uskon, että Meghanilla on erittäin vaikeaa. Hän ei kunnolla tuntenut brittihovia, sen toimintaa ja elämää sen sisällä. Hän on tottunut toimimaan yksilönä, tekemään omat päätöksensä ja toimimaan omien tarpeittensa mukaan, mutta nyt hänestä on tullut osa epätavallista maailmaa.

Elisabetin suosikki?

Hovin sisäpiiriläinen totesi BBC:lle, että Meghan yrittää liian nopeasti uudistaa kuningashuonetta, eikä se ole hovin mieleen.

– Meghan on aina ollut itsenäinen, ja nyt hänen koko elämänsä on otettu häneltä pois.

Meghan on viime kuukausina aiheuttanut kohua milloin kynsilakan värillään ja hovin henkilökunnan kovistelulla, milloin taas kuninkaallisten perinteiden boikotoimisella ja etikettivirheillä.

Kuningatar Elisabet ja Sussexin herttuatar Meghan

Kaikesta tästä huolimatta kuningatar Elisabetin, 92, kerrotaan olevan hyvinkin kiintynyt herttuattareen.

– Kuningatar on hyvin fiksu. Hän näkee Meghanin erittäin hyödyllisenä kuningashuoneelle. Meghan turvaa ja symbolisoi hovin tulevia vuosikymmeniä, asiantuntija totesi Meghanista kertovassa uutuusdokumentissa Meghan’s New Life: The Real Princess Diaries.

 

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!