Hllwd
Katso kuva!

Mikä kurvikaunotar! Naistenmiehenä tunnettu Usain Bolt vietti rantapäivää tyttöystävänsä kanssa - harvinaiset yhteiskuvat!

14.01.2019 18:29

Usain Bolt, 32, on tullut tunnetuksi pikajuoksu-uransa lisäksi myös naisseikkailuistaan. Niistä huolimatta salamaksi tituleerattu mies on seurustellut jo viitisen vuotta 29-vuotiaan Kasi Bennettin kanssa. Hän on kotimaassaan Jamaikalla hyvin tunnettu seurapiirikaunotar, joka työskentelee toimitusjohtajana markkinointitoimistossa. 

Lue myös: NÄIN TYRMÄÄVÄ ON USAIN BOLTIN TYTTÖYSTÄVÄ: POSEERAA TUOREISSA KUVISSA PUOLIALASTI - KATSO!

Tunnettavuudestaan huolimatta tyttöystävää ja Usainia ei hirvittävän usein yhteiskuvissa nähdä. Tarkkasilmäiset paparazzit saivat kuitenkin ikuistettua pariskunnan Meksikosta, jossa pariskunta on lomailemassa. 

Usain ja Kasi viettivät leppoisaa rantapäivää rauhallisella rannalla. Ylleen kurvikas kaunotar oli pukenut värikkäät kukkabikinit ja sävy sävyyn sopivan kimonon. 

Lue myös: USAIN BOLT JÄLLEEN VAUHDISSA: HINKKASI ITSEÄÄN NAISIA VASTEN – KUVAT!

Usain Bolt

Pariskunnan kipinä ei nähtävästi ole hiipunut, sillä Usain ja Kasi intoutuivat herkkään suuteluun istuessaan rantahietikolla. 

Usain

Lue myös: HUHHUH, USAIN BOLT VIETTI VILLIN YÖN BRITTILÄISEN BAARIMIKKOKAUNOTTAREN JA TÄMÄN HEMAISEVAN YSTÄVÄN KANSSA – KATSO KUVAT!

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:All Over Press, Rexfeatures
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!