Hllwd

Mielenterveysongelmista kärsinyt Teho-osasto-näyttelijä osoitti virkavaltaa ilma-aseella - poliisi ampui tappavan laukauksen ja pyytää nyt ihmisiä lopettamaan tuomitsemisen

03.09.2018 13:01

Teho-osasto-suosikkisarjastakin tuttu näyttelijä Vanessa Marquez on kuollut. Hän menehtyi viime viikon torstaina (30.8.), kun poliisi ampui hänet omassa kodissaan. TMZ kirjoittaa verkkosivuillaan, että Marquezin vuokraisäntä oli ollut huolissaan näyttelijättärestä, jonka vuoksi hän soitti naisen asunnolle virkavallan paikalle.

TMZ:n mukaan viranomaiset ovat vahvistaneet, että he epäilevät Vanessan kärsineen syömishäiriöstä johtuvista mielenterveysongelmista. 

Varietyn mukaan Marquez kärsi kohtauksista ja vaikutti siltä, ettei hän pystynyt huolehtimaan itsestään. Tämän vuoksi paikalla olleet poliisit hälyttivät paikalle ambulanssin sekä mielenterveysammattilaisen.

Poliisi vaatii kärsivällisyyttä

South Pasadenan poliisi julkaisi lauantaina tiedotteen, jossa virkavallan kerrottiin yrittäneen puolentoista tunnin ajan rauhoitella tilannetta ennen kohtalokasta laukausta. 
Marquez oli ottanut esiin ilma-aseen, jolla hän osoitti hänet surmannutta poliisia. 

- Uskomme, että konstaapelimme käyttäytyivät traagisessa tilanteessa asiallisesti. Pyydämme ihmisiä kunnioittamaan tutkintaa ja odottamaan viranomaisten kokoamia todisteita ja informaatiota. Odotamme tuloksia ja siihen asti pyydämme yleisöä olemaan kärsivällisiä ennen kuin tapahtumat tuomitaan. Tuemme konstaapeleitamme ja seisomme heidän rinnallaan tutkinnan ajan. Uskomme, että faktat tukevat sitä, että poliisi ja mielenterveysammattilainen tekivät kaikkensa ennen kuin poliisi joutui tekemään päätöksen aseen käyttämisestä, tiedotteessa kerrotaan. 

Erityisesti sosiaalisessa mediassa on käyty keskustelua siitä, miten on mahdollista, että poliisi ja mielenterveysammattilainen eivät pystyneet saamaan Marquezia hallintaan ilman tappavan voiman käyttämistä. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!