fbq
Hllwd
19.08.2020 14:27
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
blanket jackson
Michael Jacksonin nuorin lapsi Blanket, 18, kuvattiin ensimmäistä kertaa vuosiin: tältä julkisuutta välttelevä nuorukainen näyttää nykyään - harvinaiset kuvat!
Hllwd
19.08.2020 14:27
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Edesmenneen popin kuninkaan Michel Jacksonin nuorin poika Prince Michael Jackson II, tunnetaan paremmin lempinimellään Blanket.

Harvoin julkisuudessa ja lehtien palstoilla esiintynyt Blanket kuvattiin tiistaina West Hillsissä, Kaliforniassa hakemassa ruokaa Chick-fil-A -pikaruokaravintolasta.

Blanket täytti helmikuussa 18 vuotta, joten hänellä on ikää ajokorttiin, mutta pikaruokaravintolaan häntä oli kuljettamassa oma kuski.

Popin kuninkaan kuopuspoika on miehistynyt teinivuosiensa aikana silmin nähden ja hänelle on kasvanut kevyet viikset ylähuulen päälle ja leuallakin kuvissa näkyy lyhyttä sänkeä.

Katso kuvat!

blanket jackson 1
blanket jackson 2

Lue myös: Michael Jacksonin entinen taloudenhoitaja paljastaa: Neverlandissa vaseliinia ja pienten poikien alushousuja ympäriinsä!

blanket jackson 3
blanket jackson 4

Lue myös: TMZ: Michael Jackson liikkui naamioituneena pikkupojan kanssa ostoksilla vuonna 1989 - kyseessä väitetty hyväksikäytön uhri 

Keinosiemennetty

Popin kuningas ei siittänyt poikaansa perinteisellä keinolla, sillä Blanket sai alkunsa keinosiemennyksestä. Hänen äitinsä on pysynyt tuntemattomana synnyttäjänä.

Pian syntymänsä jälkeen Blanket päätyi osaksi suurta kohua, kun Michael Jackson roikotti pientä lastaan Berliinissä sijaitsevan hotellihuoneensa parvekkeelta. 

Paikan päällä ollut media ja fanit kauhistelivat Jacksonin toimia Blanket sylissään ja moni spekuloi, aikoiko Jackson pudottaa lapsen vai oliko hänen tarkoituksenaan vain tuoda vastasyntynyt vauva paremmin näkyviin kuvaajille.

Lue lisää: Michael Jacksonin henkivartija: "Tiedän, että hän oli naisiin päin kallellaan - puhuimme mimmeistä koko ajan!"

michael Jackson ja Blanket Jackson 2002
Tämä tapahtuma synnytti valtavan kohun. Michael Jackson ja Blanket Jackson Berliinissä 2002. 

Sittemmin Blanketia ei ole juurikaan nähty julkisuudessa. Seuraavan kerran hänet nähtiin isänsä kanssa Pariisin Disneylandissa vuonna 2006. Tuolloin nelivuotiaan lapsen kasvoja peitti tumma naamari. Michael vaati kaikkien lastensa käyttävän naamareita, ettei Michael Jr:ia, Parisia ja Prince Michael II:aa tunnistettaisi kasvoistaan. 

Blanket nähtiin viimeksi julkisuudessa vuonna 2012, kun sisarukset olivat yhdessä ikuistamassa käden- ja jalanjälkensä isänsä muistolaattaan. Tuolloin kenelläkään heistä ei ollut enää kasvonaamioita. 

Lue myös: Sisäkkö kertoo: Michael Jacksonin ja Lisa Marie Presleyn avioliitto oli pelkkä kulissi vailla seksiä

Michale Jr, Paris ja Prince Michael "Blanket" Jackson
Michael Jr (vas.), Prince Michael ja Paris Jackson vuonna 2012 Hollywoodin Walk of Fame -kadulla.  


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »