Miamissa asuva prinsessa Madeleine kaipaa kotiin – Chris-puoliso estää paluun Ruotsiin!

Hllwd | 26.01.2019 15:07

Ruotsalaiset eivät olleet lainkaan innoissaan, kun prinsessa Madeleine, 36, ja miehensä Chris O’Neill, 44, muuttivat viime syksynä Miamiin Yhdysvaltoihin. Muuttopäätös yllätti monet, sillä prinsessa Leonoren, 4, syntymän jälkeen perhe vaihtoi kotiosoitteensa New Yorkista Lontooseen.

Lue myös: Ruotsalaisten kritisoima prinsessa Madeleine viettää perhe-elämää Floridassa – paparazzikuvat paljastavat pahan riippuvuuden - katso!

Tuolloin Madeleine perusteli muuttoa sillä, että Isosta-Britanniasta käsin hänen olisi helpompi pitää yhteydet Ruotsiin. Koska Madeleine asuu nykyään toisella puolella maapalloa, on hän enää harvoin nähty vieras kotimaassaan.

Lue myös: Prinsessa Madeleinen kotona kaaos - kuningatar Silvia riensi tyttärensä avuksi Yhdysvaltoihin!

Puoliso esteenä muutolle

Hovin mukaan Madeleinen perhe muutti Yhdysvaltoihin Chrisin liiketoimien perässä. Ilkeimmät huhut kuitenkin väittävät toista. Niiden mukaan Chris nautiskelee ylellisestä elämästä aurinkoisessa osavaltiossa ja tuskin tekeekään töitä.

Lue myös: Ruotsin prinsessat Victoria ja Madeleine elävät jatkuvan uhan varjossa – muistatko nämä hurjat kohut? Rikollisryhmä suunnitteli Madeleinen kidnappausta!

Expressen-lehden kolumnistin, hoviasiantuntija Karin Lennmorin mukaan Madeleinen etäisyys ei ole ongelma vain Ruotsin kansalle vaan myös prinsessalle itselleen. Madeleine kun haluaisi asua Ruotsissa lähellä perhettään, mutta Chris on esteenä tälle haaveelle.

– Jos Madeleine saisi itse päättää, hän todennäköisesti asuisi yhä Ruotsissa. Mutta joskus on tehtävä kompromisseja. Chrisillä oli bisnesongelmia Lontoossa, eikä Brexit helpottanut tilannetta.

Lue myös: Prinsessa Madeleinen valokuvaustaidot hämmästyttivät somekansaa – katso harvinainen kuva!

Lapset velvoittavat

Chris ei ole koskaan sopeutunut täysin kuninkaalliseen elämään. Todennäköisesti hän on tyytyväisempi elämäänsä kaukana ruotsalaisesta hovietiketistä ja mediahuomiosta. Chrisin kannalta on kuitenkin valitettavaa, että vielä tulee päivä, jolloin paluu Ruotsiin on väistämätön.

Lue myös: Oho! Prinsessa Madeleine tekee yllättävän aluevaltauksen työrintamalla!

Jotta prinsessat Leonore ja Adrienne, 10 kk, sekä prinssi Nicolas, 3, voivat säilyttää kuninkaalliset arvonimensä, tulee heidän käydä peruskoulunsa Ruotsissa. Kummaa kyllä Chris mainitsi viime vuonna King-lehden haastattelussa, että hänen ja Madeleinen jälkikasvu jonottaa lontoolaisiin kouluihin.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!