fbq
Hllwd
02.05.2018 22:02
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Jessica Hart.
Miami Beachilla hieraistiin silmiä: jumalainen Victoria's Secret -malli tepasteli rannalla rinnat paljaana - kuvat!
Hllwd
02.05.2018 22:02
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Rannalla on mukava ruskettaa itseään, paistatella päivää ja pulahtaa uimaan. Toisinaan on myös mukava seurata sivusilmällä, mitä muut auringonpalvojat puuhailevat.

Mutta jos näköpiirissä tepastelee unelmavartaloinen, maailmankuulu huippumalli, joka viihtyy vieläpä yläosattomissa, täytynee oikein hieraista silmiään.

Floridan kuuluisalla Miami Beachilla tilanne oli hiljattain todennäköisesti juuri edellä kuvatun kaltainen. Australialainen huippumalli, muun muassa Victoria's Secretin alusvaatenäytöksiä tehnyt Jessica Hart ei turhia kainostellut, vaan hillui rannalla kokonaan ilman yläosaa.

Jessica Hart.

Paparazzi sattui paikalle, kun persoonallisesta hymystään (söpö hammasrako!) tunnettu Jessica, 32, pyöri biitsillä pingismailansa kanssa. Välillä 177-senttinen mallikaunotar nosteli bikiniensä alaosaa, suihkutteli itseensä aurinkorasvaa ja kumarteli asettelemaan tavaroitaan.

Jessica Hart.
Jessica Hart.

Sydneyssä varttunut Jessica ryhtyi mallinuralle jo nuorella iällä. Hänet bongattiin alalle 15-vuotiaana australialaisesta ostoskeskuksesta. Sitä seurasi mallikilpailu, jonka Jessica voitti näytöstyyliin. Myös Jessican Ashley-sisko on malli.

Myöhemmin New Yorkiin muuttanut aussikaunotar on nähty useissa kuuluisissa katalogeissa ja muotinäytöksissä. Jessican kerrottiin seurustelevan kreikkalaisen miljardööri Stavros Niarchos III:n kanssa, mutta kaksikon tiet veivät viime kesänä eri suuntiin.

Jessica Hart.