fbq
Hllwd
20.02.2020 11:13
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press
kuvituskuva
Mestariohjaaja Steven Spielbergin adoptiotytär Mikaelan sokkipaljastus: Olen aikuisviihdetähti ja haluan strippariksi!
Hllwd
20.02.2020 11:13
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press

Elokuvaohjaaja ja Hollywood-tuottaja Steven Spielbergin tytär Mikaela Spielberg, 23, on ryhtynyt aikuisviihdealalle. Hän on ladannut videoita PornHubiin, ja lisäksi Mikaela aikoo myös ryhtyä strippariksi. Siihen hän kuitenkin tarvitsee luvan Tennesseen osavaltiolta.

- On ollut hankalaa saada seksityöntekijän lupa, hän harmittelee.

Täysi tuki

The Sunille Mikaela sanoo, että hän kertoi isälleen Stevenille, 73, ja äidilleen Kate Capshawille, 66, asiasta videopuhelun välityksellä. Etäyhteyttä tarvittiin, sillä Mikaela asuu Tennesseessä ja vanhemmat Kaliforniassa.

- En ollut varsinaisesti yllättynyt, kun vanhempani olivat heti niin ymmärtäväisiä. He tukevat minua täysin!

Mikaela ja Steven Spielberg
Kuvassa (vas.) Mikaela Spielberg, Destry Spielberg ja  Steven Spielberg. Oikealla näyttelijät Drew Barrymore ja Ellen Page. Kuva on otettu vuonna 2009.

Leipätyö

Mikaela aikoo siis elättää itseään pornotähtenä, sekä hyväksyä itsensä sellaisena kuin on.   

- Tein tämän päätöksen, sillä en voi enää olla taloudellisesti riippuvainen vanhemmistani. Haluan juhlistaa omaa kehoani, koska olen seksuaalinen olento. Olen erittäin ylpeä uravalinnastani, ja koen, että saan tämän työn kautta olla vihdoinkin oma itseni.

Yksi kriteeri Mikaelalla kuitenkin on. Hän ei halua harrastaa seksiä muiden ihmisten kanssa. Päätöksellään hän kunnioittaa kumppaniaan Chuck Pankowia, 47. Chuck on darts-ammattilainen ja 25 vuotta Mikaelaa vanhempi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chuck Pankow (@peacemakerdarts) on

Daily MailThe Sun.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »