Spielberg on huolissaan tyttärestään.

Mestariohjaaja Steven Spielberg on syvästi huolissaan adoptiotytär Mikaelan ryhtymisestä seksialalle

24.02.2020 08:09

Ohjaaja Steven Spielbergin 23-vuotias Mikaela-tytär on kertonut alkaneensa aikuisviihdenäyttelijäksi. The Sunille Mikaela paljasti, että hän on jo ladannut videoitaan PornHubiin. Samalla nuori nainen väitti, että hänen vanhempansa tukevat häntä tämän uravalinnan suhteen ja "asia suorastaan kiehtoo heitä". 

Perheen ystävän mukaan todellisuus on kuitenkin toinen. 

- Steven ja Kate, jotka ovat maailman edistyksellisimmät vanhemmat ja rakastavat lapsiaan yli kaiken, ovat aina tukeneet Mikaelaa ja yrittäneet ymmärtää häntä. Mutta totta kai hänen yhtäkkinen ja julkinen seksityöntekijäksi ryhtyminen hävettää heitä, lähde kertoo Page Six-lehden haastattelussa.

Suurperhe

Mikaelan vanhemmat Kate Capshaw, 66, ja Steven, 73, tapasivat Indiana Jones ja tuomion temppeli-elokuvan kuvauksissa vuonna 1984. Yhteisten vuosikymmenten varrella heille on siunaantunut yhteensä seitsemän lasta. 

- Mikään ei voi vahingoittaa heidän moitteetonta imagoaan, mutta he ovat huolissaan siitä, kuinka Mikaelan ilmoitus vaikuttaa heidän muihin lapsiina, jotka yrittävät tukeva häntä, mutta jotka ovat myös nolostuneita. Tällainen ei istu heidän kasvatukseensa, lähde jatkaa. 

Page SixThe Sun

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!