fbqMel B:n ex-mies levittää valheita Spice Girls -tähdestä – puheet suomalaisrakkaasta olivatkin hölynpölyä!  | Seiska
Hllwd
04.01.2019 11:40
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Jimmy Gulzar ja Mel B
Mel B:n ex-mies levittää valheita Spice Girls -tähdestä – puheet suomalaisrakkaasta olivatkin hölynpölyä! 
Hllwd
04.01.2019 11:40
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Spice Girls -yhtyeestä tutun Mel B:n ex-miehen väitteet heidän suhteensa alusta osoittautuivat valheellisiksi.

Mel B:n entinen aviomies Jimmy Gulzar julkaisi Instagram-tilillään pitkiä kirjoituksia, joissa hän kertoi omia näkemyksiään heidän suhteensa alusta ja vaikeasta avioliitosta. Yhdessä kirjoituksessa Jimmy kertoi Melin seurustelleen Mr. Finlandin kanssa ja varanneen lennon Suomeen erotakseen miehestä Jimmyn takia. Mel ja Jimmy alkoivat seurustella maaliskuussa 1998, ja he avioituivat saman vuoden syyskuussa. Heidän tyttölapsensa Phoenix syntyi helmikuussa 1999.

Lue myös: Spice Girls -tähden ex-mies hänen ja supertähden suhteen alusta: Mel B:llä suhde suomalaismiehen kanssa? ”Mel varasi lennon Suomeen, mutta se peruttiin!”

Spice Girlsin taustatanssijana vuonna 1998 toimineen Jimmyn kirjoitus ei ole samassa linjassa Melin näkemyksen kanssa. Laulajan 2000-luvun alussa julkaistussa Catch A Fire -omaelämäkerrassa Mel kertoo seurustelleensa pitkään Fjöl-nimisen islantilaismiehen kanssa ja eronneensa tästä rakastuttuaan Jimmyyn. Mel ja Fjöl erosivat Espanjassa Spice Girlsin maailmankiertueen aikana.

- Kun Fjöl tuli tapaamaan minua, oli minun kerrottava hänelle, etten halua jatkaa suhdettamme. Hän ei vaikuttanut yllättyneeltä. ”Haluat olla tanssijasi kanssa, eikö vain?” hän arvasi. Kerroin, ettei mitään ollut tapahtunut. Se oli totta, mutta asiat olivat etenemässä, enkä halunnut tehdä mitään Fjölin selän takana. Ero oli hänelle järkytys, mutta lopetimme suhteen rehellisellä tavalla. Hän on yhä läheinen ystäväni, Mel kertoi kirjassaan.

Toisin sanoen Jimmyn väitteet suomalaisesta rakkaasta ja lentomatkan varaamisesta Suomeen eivät pitäneet paikkaansa.

Lue myös: Ex-mies kuvasi seksihurjasteluja salaa – Spice Girls -tähti sekavasta elämästään: Heräsin pissan ja ulosteen peitossa!

 

Raivostui paljastuskirjasta

Jimmyn purkaukset sosiaalisessa mediassa saivat alkunsa, kun Mel julkaisi uuden Brutally Honest -elämäkertansa marraskuussa. Kirjassa Mel kertoo avoimesti muun muassa onnettomasta avioliitostaan Jimmyn kanssa. Sen sijaan islantilaista Fjöliä ei mainita kirjassa juuri lainkaan.

Uudessa kirjassaan Mel keskittyy pitkälti hänen ja Stephen Belafonten myrskyisään avioliittoon, mutta myös Jimmy saa oman osansa laulajan purkauksista. Kirjassa Mel kertoo Jimmyn tuhlanneen hänen rahojaan ilman minkäänlaisia rajoja.

- Spice Girls -kollegani olivat järkyttyneitä siitä, että Jimmy osti rahoillani kaikkea. Olin rakastunut ja tyhmä, enkä huomannut mitään varoitusmerkkejä, Mel kertoo uudessa kirjassaan.

Lisäksi Spice Girls -tähti kertoo epäilleensä ensimmäistä aviomiestään homoseksuaaliksi, koska tämä ei halunnut harrastaa seksiä Melin kanssa juuri koskaan. Jimmy näyttää suuttuneen ex-vaimolleen tämän kirjoittamasta paljastuskirjasta. Entisen tanssijan kannattaisi kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä Brutally Honest ei ole hänen osaltaan niin karua luettavaa kuin lähes 20 vuotta sitten julkaistu Catch A Fire.

Lue myös: Muistatko kohujutut Henry Saaren ja Spice Girls -tähti Mel B:n seksihurjasteluista? Henry hurjistui artikkeleista: ”Toimittaja keksi koko jutun omasta päästään!” 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!