Hyppää pääsisältöön
Mel B

Mel B purskahti lohduttomaan itkuun tv-ohjelmassa – sydäntäsärkevä hetki isän kuolinvuoteella: "Olin todella vihainen ex-miehelleni"

Spice Girls -yhtyeestä tuttu Mel B vieraili toimittaja Piers Morganin Life Stories -ohjelmassa, ja hän kertoi avoimesti elämänsä raskaista hetkistä.

Mel avioitui elokuvatuottaja Stephen Belafonten kanssa vuonna 2007, ja pian sen jälkeen laulaja katkaisi välinsä perheenjäseniinsä ja ystäviinsä. Vuonna 2017 Melin perheenjäsenet ottivat yhteyttä häneen kertoakseen tämän isän, Martin Brownin, kuolevan pian.

- Otimme yhteyttä Meliin, koska halusimme hänen tapaavan isänsä. Hän ehti paikalle viime hetkellä. Se oli sydäntä särkevää. Kun Mel saapui sairaalaan, hänen isänsä nosti päätään ja sanoi rakastavansa häntä. Ne olivat hänen viimeiset sanansa. Martin sinnitteli viisi päivää, Melin äiti Andrea Brown sanoi ohjelmassa.

Martin menehtyi seuraavana aamuna.

Lue myös: Lastenhoitaja paljastaa Spice Girls -tähden seksiseikkailut: rakasti kolmen kimppoja – kuvasi aviomiehensä irstailut!

 

Riipaisevat viimehetket

Melille hänen isänsä kuolema oli erittäin raskas hetki, koska hän ei ollut pitänyt yhteyttä keneenkään perheenjäseneensä vuosikausiin. Laulaja purskahti lohduttomaan itkuun kertoessaan viimeisestä hetkestään isänsä kanssa.

- Minusta tuntui pahalta, koska en ollut nähnyt häntä niin pitkään aikaan, ja sitten näin hänet siinä kunnossa. Olin todella vihainen ex-miehelleni Stephenille. Minusta tuntui pahalta lasteni takia, Mel itki.

- Sanoin isälleni: ”Voit mennä nyt, koska minun on erottava siitä hirviöstä.” Sen jälkeen hän katsoi minua ja hengitti viimeisen kerran. Se antoi minulle voimaa.

Lue myös: Spice Girls -tähden rahahelvetti oletettua pahempi katastrofi – miljoonien rahakato!

 

Katuu menetettyä aikaa

Mel katuu suuresti sitä, että hän katkaisi välinsä perheeseensä ex-miehensä Stephenin takia. Nyt hän on alkanut parantaa hylättyjä perhe- ja ystävyyssuhteitaan.

- Toivoisin isäni olevan täällä, jotta näkisin hänet vielä kerran. Jos olisin lähtenyt suhteesta aikaisemmin, olisin saanut enemmän aikaa isäni ja perheeni kanssa, enkä vain tuhonnut kaikkea matkan varrella. Olen kiitollinen siitä, että voin palauttaa suhteeni perheeseeni ja ystäviini. Olen onnellinen, kun voin tehdä sen vapaasti ja rakkaudella, ja voimme parantua perheenä.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!