fbq
Hllwd
25.07.2018 17:30
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Mel B
Mel B ilmoitti Spice Girlsin tekevän paluun – faneilta täystyrmäys: Hän on patologinen valehtelija!
Hllwd
25.07.2018 17:30
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Spice Girls -yhtyeestä tutun Mel B:n lausunnot kääntyivät häntä vastaan.

Spice Girlsin paluusta on huhuttu jo kaksi vuotta. Scary Spice Mel B on kertonut lukuisissa haastatteluissa yhtyeen tekevän paluun, mutta toistaiseksi mitään konkreettista ei ole tapahtunut. Ensimmäisen kerran hän kertoi asiasta vuonna 2016, jolloin yhtyeen debyyttisingle Wannaben julkaisusta tuli kuluneeksi 20 vuotta.

Mel B toimii Loose Women -ohjelman vierailevana panelistina tällä viikolla. Hän kertoi jälleen kerran, että Spice Girls tekee paluun.

− Se on totta! Näen Gerin myöhemmin tänään. Yksi jäsen (Victoria Beckham) on aika hankala, mutta toivon hänen hyppäävän mukaan. Paluu tapahtuu tänä vuonna ja jatkuu ensi vuoden puolelle, Mel kertoi ohjelmassa.

Lue myös: Spice Girls -tähden rahahelvetti oletettua pahempi katastrofi – miljoonien rahakato!

 

Faneilta täystyrmäys

Spice Girlsin fanit ovat kyllästyneitä Mel B:n lausuntoihin. Facebookin suljetussa faniryhmässä hänen kommenttinsa ovat jo yleinen vitsin aihe.

− Mel B kertoi Spaissareiden tekevän paluun kaksi vuotta sitten. Mitään ei tapahtunut. Sen jälkeen hän sanoi yhtyeen saapuvan prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin. Heistä ainoastaan Victoria oli kutsuttu koko juhlaan. Mel on patologinen valehtelija, joka vain tuhoaa Spice Girlsin perinnön, eräs fani kirjoitti.

− Hän alkaa olla jo aika säälittävä.. Jos Mel avaa suunsa, on turha odottaa kuulevansa pienintäkään totuutta. En usko mitään, ennen kuin kuulen paluusta joltain muulta yhtyeen jäseneltä, toinen kommentoi.

Lue myös: Spice Girls -tähden ex-mies hakee lähestymiskieltoa – pelkää henkensä puolesta: Hän on henkisesti epävakaa!

Spice Girls
Spice Girls on yhä kaikkien aikojen menestynein tyttöbändi.

Melanie C ja Victoria Beckham ovat kertoneet lukuisissa haastatteluissa, että Spice Girslin jäsenet kokoontuivat yhteen helmikuussa pohtiakseen yhtyeen tulevaisuutta. Kummankin mukaan tapaamisessa ei puhuttu uudesta paluukiertueesta tai uuden materiaalin nauhoittamisesta.

− Haluamme pitää tyttöenergian hengissä, joten olemme pohtineet eri tapoja viedä sanomaamme uusille sukupolville, Melanie on kertonut.

Spice Girlsin fanit eivät ihmettele, miksi Mel B:llä on huonohkot välit Melanien ja Victorian kanssa.

− Mel B aiheuttaa ainoastaan tuhoa perättömillä paluuvahvistuksillaan. En ihmettele, miksi Melanie ja Victoria eivät suhtaudu paluusuunnitelmiin hirveän positiivisesti.

 

Animaatioelokuva tulossa?

Baby Spice Emma Bunton paljasti kesäkuussa, että Spice Girlsin mahdollinen paluukiertue ei ole suunnitteilla.

− Muutama konsertti olisi mahtava juttu, Emma sanoi This Morning -ohjelmassa.

Huhujen mukaan yhtyeen paluu liittyy animaatioelokuvaan, jolla halutaan tuoda esille feminismiä ja todellista tyttöenergiaa.

− Käymme keskusteluja asiasta. Huhussa on perää. Mahdollisuuksia on paljon, laulaja totesi.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »